Wat een geouwehoer…. #WEEKVLOG

Wat een geouwehoer…. #WEEKVLOG

Hey!

Het is weer woensdag dus tijd voor een weekvlog.
Eentje met een hoop geouwehoer erin.
Niomi was jarig maar we vierden het niet omdat we dat in september doen, Ras en ik gingen de hort weer op, en het was weer lab tijd.

En Roon liet weer een tattoo zetten.

Tot volgende week!

13 gedachten over “Wat een geouwehoer…. #WEEKVLOG

  1. Heel herkenbaar dat je door wil gaan voor de kids. Als ik een baaldag heb dan verschilt het per keer hoe ik hier mee om ga. Een stukje wandelen in de natuur vind ik erg fijn. Maar de andere keer ga ik op de bank zitten en tv kijken.

  2. Wat waardeloos om te horen joh!! Ikhoop dat de komende week wat beter voor je gaat zijn. En de dip? Soms is het gewoon fijn om er heel even aan toe te geven. Het gevoel doorleven en daarna afleiding zoeken. Fijne meiden heb je 🙂

  3. Heel herkenbaar. Ik had gisteren een enorme shitdag. Ik kan het niet anders noemen. Ook dan wil ik ‘leuk’ blijven doen voor mijn dochtertje maar soms lukt het gewoon even niet. Ze is nog jong maar ik benoem het wel. Dat ik mij gewoon even rot voel en dat het vanzelf weer overgaat. Vervolgens probeer ik alles uit mijn handen te laten vallen en een moment te kiezen waar ik iets meer fut van krijg (dat kan een douche zijn, een yogales of gewoon even een kop koffie) en erna probeer ik er langzaam weer iets van te maken…

  4. Een dip hebben is nooit leuk. Ik heb er helaas ook vaak genoeg last van. Maar meestal gaat het snel weer over. Positief blijven!

  5. Jeetje wat vervelend! Ik begrijp de dip wel. Wat mij helpt is juist iets gaan doen dat ik super leuk vind. Wandelen bijvoorbeeld, of shoppen, in beweging komen maakt met vaak los van een dip.

  6. Ai, heftig joh. Ik snap je volledig hoor dat je het vooral voor je gezin ook zo vervelend vindt, maar volgens mij steunen de meiden je onvoorwaardelijk, dus misschien gewoon eraan toegeven dat je een dip hebt en dat je morgen gewoon weer opnieuw kunt beginnen. Bij mij werkt die gedachte meestal vrij goed.

  7. Heftige week zo! Die dip is vervelend, snap je gevoel naar de kinderen toe – al is het soms wat het is, hoe lastig ook. Hopelijk is komende week wat beter. En je meiden zijn idd goed bezig, mag je trots op zijn!

    Wat ik trouwens doe bij een dip? Soms gewoon even in hangen, de tijd nemen om te bedenken waarom ik iets die dag minder trek dan anders bv. En daarna muziek opzetten waar ik vrolijk van word, opschrijven wat me dankbaar maakt. Dat soort dingen. O ja, en alles per dag bekijken. Niet te ver vooruit.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.