wat eten we vandaag..

wat eten we vandaag..

Oke vorige week at ik bij mijn broer en schoonzus, een heelijke pan macaroni stond ons op te wachten, nou smaakt elke macaroni weer anders en bij een ander is het veeeel lekkerder dan die van mezelf. ze had volkoren macaroni en dat smaakteΒ best goed moet ik zeggen. aangezien roontje op zijn voeding moet letten en ik eral op letten ben ik vandaag ook maar eens aan de volkoren macraroni gegaan

hoop dat het vandaag net zo lekker is als vorige week maar dat proef ik over een paar uur pas. de meiden en roontje eten hun macaroni super saai, alleen gehakt en saus en dan de elleboogjes, neuh dat moet rachie niet en voor mijzelf doe ik er dan gewoon lekker groente doorheen en een championnetje, en flink kruiden die handel!!
vorige week hebben we ook meergranen pannekoeken gegeten, zag het dus zoow niet zitten maar ze waren dus wel zoooow lekker πŸ™‚

wij eten dus macaroni ala volkoren vandaag en wat staat er bij jullie vandaag op tafel??

22 gedachten over “wat eten we vandaag..

 1. Ten eerste wilde ik even zeggen wat een ontzettende leuke weblog!!
  Leuke layout ook!

  Ennuh die volkoren dingen vallen best mee… lekker kruiden en je proeft bijna geen verschil.

  En vanavond eet ik boontjes, aardappels en een stukkie vlees… hm eigelijk best saai vandaag hahaha

  groetjes :hi

  1. thnx!! en idd veel kruiden en dan eet het wat makkelijker weg πŸ™‚ hmm ook lekker saai haah hier dito, boontjes met een slavinkje:)

 2. saaie bedoeling gister hier, bloemkool met aardappels en een taartaartje simpel dus hahah vandaag zou ik het nog niet weten !!

 3. ik heb gister een tosti gegeten, had niet echt de tijd om te koken, vandaag weet ik het nog niet

 4. ik heb rijst gemaakt en witkool met spekjes erbij en kip πŸ˜›
  en morgen weet ik nog niet :hmm

 5. Ik ben aan het werk en ben even snel een blogrondje aan het doen πŸ˜‰ Heb een patatje van de buurman c.q. snackbar gegeten, dus hier stond niets speciaals op het programma πŸ˜€

 6. Heerlijk lijkt dat me heb het nog nooit gehad. De volkoren pannenkoeken zijn ook heerlijk idd.

  Wij hebben vandaag aardappelen met zuurkool en spekjes gehad :*

  1. ow maar dat is ook lekker zuurkool met spekkies πŸ™‚ lusten ze hier weer niet natuurlijk dus eet dat wel eens alleen

 7. ik vind macroni met tonijn lekker. Ik ben het gehakt of de veggie gehakt zat met een dubbele t ::|

  Wij eten vandaag een kipfiletje (lekker gekruid), bietjes(niet dol op xxx , maar het is gezond), aardappeltjes en een lekkere klodder mosterd ernaast…oooh ja en sju. Morgen heb ik zalm en rijst op het menu staan…denk ik… ::|

 8. haha die rach altijd rommelen in die keuken van je. Zal wel smaken toch ! Geef mij ook maar meergranen pannekoeken van normale krijg ik maag pijn πŸ™

 9. Wij eten lof met ham en kaas aardappels en filelapje, ik ben niet op volkoren macaroni, de pannekoeken van grootmoeders recept die nieuwe van koopmans met een vleugje kaneel zijn ook erg lekker, normaal deed ik zelf de kaneel erdoor, dat hoeft niet meer doet koopmans nu voor mij, lol

 10. Hmm.. lekker macaroni. Ik doe altijd Smac door en macaroni pakket + saus. Heerlijk

  Vanavond staat sperziebonen, aardappelen en filetlapje op tafel.

 11. Mijn ‘wat we eten vandaag’ logje komt straks online haha πŸ˜€

  Wij eten altijd meergranen pasta. Is veel beter voor je!

  1. hahah ik gaat zo gelijk ff bij je lezen πŸ˜›
   en ja ik weet het meergranen zijn beter en je voelt je ook voller en heeft super gesmaakt!!

 12. Ik hou van macaroni!

  Succes met maken ^^ Meergranen pannekoeken gaan wel, maar die hartige pannekoeken, BLAAGH smerig… πŸ˜›

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.