Wat geprobeerd met make up

| 6 reacties

Ik heb altijd wel make up op, alleen de foundation moest ik mee stoppen van mijn moeder want die vond het te en ik krijg er een bobbelige huid van helaas. Maar ik ben even wat gaan proberen met een eyeliner en ik vind hem wel redelijk gelukt mijn “wing”

Na heel wat filmpjes te hebben gekeken leek het mij wel makkelijk….maar zo makkelijk vond ik het echt niet haha. Ik heb dus nog veel te oefenen :D. En dat is helemaal niet erg want ik mag zo nog niet naar buiten van mijn ouders en ik begrijp dat wel 😉 maar voor lekker in huis te proberen is het prima :D.

Ik gebruikte een eyelinerpen van essence en die vind ik wel fijn werken. Een flesje met een kwastje is niet mijn ding want ik zit dan helemaal onder haha.

Dragen jullie eyeliner en of een wing ?

Auteur: Niomi (dochter)

Dochter van Rachel en Ronald

6 reacties

  1. Mooi, ik draag graag eyeliner, alleen gaat het vlekken bij mij Hoe hoe je dat zo mooi?

    Liefs

  2. Elke dag heb ik dit zowat. Wat is het goed gelukt! En wat luister je goed naar je ouders!!!

  3. Hi! Looks great! Thank you for this inspirationa! have a nice day and best wishes from wanderhotel südtirol 😉 Yous Pia <3

  4. Netjes hoor Niomi! Zo strak kan ik dat niet hoor!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: