Wat hadden we weer aan afgelopen week.

| 7 reacties

Was het vorige week vergeten geloof ik, en aangezien ik beloofd had mijn outfitjes te delen…oeps haha. Maar goed heb niet van alle dagen een foto dus we doen het maar even hier mee ;).

Hier woon ik in!! Heerlijk een vest wat ik ooit eens van mijn nichtje Debber heb gehad, een topje van de zeeman en  mijn flare en Fila’s

Deze trui zit echt heerlijk!! Ik heb hem gekocht in Zoetermeer bij de coolcat en is lekker zacht! Wederom met mijn flare en Fila’s

Flare en een truitje van de primark en een shirt eronder van de primark. Het truitje kan je ook zonder shirt aan maar dan voel ik me nogal bloot hahah, en even bukken doe je er niet mee want dan kan je zo naar binnen kijken en nee daar houd ik dus niet van 😉

Nu is het bloedje heet en ja dan loop ik toch wel het liefst in mijn korte broek. En ik ga er ook mee naar buiten maar mij er lekker bij voelen….uhmm dat is nog  een dingetje maar de volgende ootd zal ik de foto’s er wel van plaatsen 😉

reactie's

reactie's

7 reacties

  1. Lekkere comfi outfits joh

  2. Ik heb luipaard print jurk. Groen, zwart, bruin, geel. Ooit eens bij trekpleister of kruidvat gekocht. Soort sportieve jurk. Niet te strak en niet ordinair. Geen Nel Veerkamp in ieder geval, haha 😃

  3. Ja, de luipaard print, geweldig 😍

  4. Ooh je luipaard print trui. Die is echt geweldig

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: