Wat ik niet hoopte….

Wat ik niet hoopte….

gebeurde vandaag toch. de meeste lezers weten dat ik astma heb en als ik verkouden word het gewoon spaans benauwd krijg. dat benauwde had ik gister al redelijk veel en de ventolin was ook niet aan te slepen (mag 4x een pufje op een dag van 200 mg en dat waren en 9) niet best dus. ben ook gewoon gaan trainen en kon zowat aan het zuurstof gehangen worden, roon pissed off natuurlijk , die zegd dat ik gek ben en niet aan me gezondheid denk alleen maar aan me lichaam (thnx honey hou ook van jou) vandaag toch maar de huisarts gebeld, die afspraak hebben we al een paar jaar, dat als ik het benauwd zou krijgen gelijk zou bellen, zodat ik een antibiotica kuur of prednison gelijk kan krijgen. nou gebeld, en ze heeft een kuur gegegeven voor 7 dagen. mocht de benauwdheid morgen niet over zijn dan is ze toch echt bang dat ik een longonsteking heb…..ja hallooo daar zit ik ff niet op te wachten goed!!! Gister ook lekker vroeg naar bed gegaan en vanmiddag ook een paar uurtjes liggen slapen en dat heeft me wel goed gedaan 😉 morgen hoor ik geen wekker omdat de meiden ook  lekker vrij zijn dus ook geen rennen en vliegen morgen;) nioom knapt wel met het uur op gelukkig dus die is er bijna vanaf.  hoop dat ik ook opknap voor zaterdag want dan is het natuurlijk valentijn 😀

10 gedachten over “Wat ik niet hoopte….

  1. en en en hoe voelt u zich vandaag ????beetje beter hoop ik!! morgen is het valentijn dus dan moet je wel ff fit zijn he tut 🙂
    fijn weekend!!!

  2. shit he en dat zo voor het weekend weer 🙁 nou hopelijk op valentijnsdag een beetje beter schatje;) weltrusten

  3. ow damm rach toch weer zo benauwd meissie……. vind dat altijd maar niks hoor en als ik je aan de foon heb is het helemaal geen gehoor!! hoop dat je er idd voor zaterdag nog een beetje vanaf bent zodat je lekker happy valentijn kan vieren met je hartjes;) beterschappies wijffie xxx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.