Wat is mijn ideale vrije dag?

Wat is mijn ideale vrije dag?

Laatst had ik zelf een get to know video opgenomen voor op mijn eigen YouTubekanaal en kwam de vraag voorbij wat ik nou het liefste doe in mijn vrije tijd oftewel wat doe ik op mijn vrije dagen als ik die heb..

Dat vond ik best wel een lastige vraag….

Met mijn schooldag erbij draai ik nu een week van 40 uur met stage (tot 18 november 2017 in ieder geval)! Dus door de weeks heb ik dus eigenlijk heel weinig tijd om leuke dingen te doen.. En wanneer ik om half 4 klaar ben heb ik niet meer de behoefte om nog uitgebreid de stad in te gaan in Groningen… Eer voor ik dan weer thuis ben… Juist jullie snappen hem 😉

Dus ik ben beperkt tot de weekenden en de vakanties. Zo nu en dan heb ik wel eens een dag vrij en eigenlijk doe ik dan niet zoveel. Ja wat uitgebreider de tijd om het huis echt goed te huishouden ( dus kastjes uitsoppen en dat soort dingen waar je naast de standaard taken eigenlijk gewoon tijd voor moet maken ) en meestal ga ik dan werken aan blogposts, neem ik video’s op of ga ik een keer de stad in ofzo..

Meestal is dat gewoon in Assen zelf. Soms is het zo dat als ik weet dat ik een vrije dag heb ik dan afspraken in plan, ja tsja daar hoef je op zo een dag geen vrij voor te vragen he 😉

Vrije dagen zijn heerlijke dagen om dingen op te pakken waar je normaal geen tijd voor hebt en moet schuiven naar het weekend.. ik heb vaak een planning staan voor mijn blogs en video’s maar ik kom er vaak door de weeks gewoon amper aan toe… maar hé daar ben je ook moeder voor.. en een huisvrouw naast studente en mama! Helemaal niet erg, dus achja dan maar die doorschuifcultuur 😉

Dus eigenlijk heb ik niet zo een heel boeiende vrije dag maar wel een dat ik lekker kan aanrommelen en keutelen met het kroost 😊 of kan werken aan de artikelen voor het social influencen 😊

 

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.