Wat je als moeder van pubers tegen komt

Wat je als moeder van pubers tegen komt

Jullie weten dat wij 2 heerlijke puber meiden hebben :D. Maar wat kom je nou tegen als puber mama?

 • Wasgoed wat over de grond slingerd
 • Schooltas met gymspullen er nog in
 • Watjes en wattenstokjes als ze hun make-up verwijderd hebben
 • Haar elastiekjes….geloof mij overal tot aan het fonteintje in de wc! Geld ook voor oorbellen btw
 • Lunchpakket wat niet opgegeten is
 • Een niet afgespoelde tandenborstel
 • Kabeltjes van telefoons of ipad afgekloven en al oftwel mol!
 • Open zakken chips
 • Een lege voorraad kast die je smorgens heb bijgevuld
 • Openstaande tubes tandpasta
 • Lege flesjes of glazen, die ze savonds gedronken hebben
 • Een tv of computer die dag en nacht aanstaat
 • Schoenen in de gang…schoenenkastje staat er naast…

En zo kan ik nog wel even doorgaan!!

Wat je nooit bij ze aan treft:

 • Een lege mobiel of ipad
 • Hun duurste luchtje, want die staat natuurlijkΒ  achter slot en grendel hahah

Je snapt dat een puber moeder niet op een roze wolk leeft he haah. Ze zeggen altijd kleine kids kleine zorgen, grote kids, grote zorgen en ja daar kan ik mij wel in vinden. Maar elke leeftijd heeft zijn charmes en wij mogen echt niet klagen met onze meiden maar soms….man man stelletje hoor πŸ˜€

Als je ook pubers hebt, komt dit je dan bekend voor? Zoja, waar loop jij tegen aan?

Ik moet wel zeggen dat ze wel netjes 1 keer per week echt hun kamer goed schoonmaken….maar ja dat is meestal voor een dag en dan slingert er al weer van alles rond hahah. En nee ik ruim het niet meer op ;). Deze moeder trekt de deur achter zich dicht en zegt doeiiiiiii πŸ˜€

8 gedachten over “Wat je als moeder van pubers tegen komt

 1. hihihi welkom in de pubermoederperiode, wordt vanzelf anders naarmate ze ouder worden πŸ˜‰ en wat je zegt elke leeftijd heeft z’n charme

 2. Hier schoenen door de hele huiskamer..3 paar van dochter en natuurlijk vertrekt ze vanmorgen vroeg met een ander paar haha.Douche producten die ik voor mezelf koop zijn standaard op voordat ik ze kan gebruiken.Watjes en tampons waar je altijd naast grijpt want ze zegt nooit dat het op en zo zijn er vast wel meer dingen.Maar god wat houd ik toch van dat meisje!

  1. hahah ja die douche spullen ect die zet ik bij voorbaat al achter slot en grendel πŸ˜‰ en schoenen flikker ik de tuin in en hoop dat het hoost dan πŸ˜€

 3. ik was vroeger ook zo, als ik mijn kast ging opruimen dan flikkerde ik alles in de wasmand en dan kon moeders het wassen en gestreken terugleggen, LOL

  1. haha nou dat hebben ze hier ook een paar keer geprobeerd om een zooi wasgoed in te leveren maar dat mogen ze nu gewoon lekker zelf wassen aangezien ik elke dag vraag of ze wasgoed hebben en dan nee als antwoord krijg. dan hoef je bij mij niet met een wasmand aan te komen πŸ˜‰ ja om zelf te doen

 4. Je weet wel dat wij vroeger ook zo waren he πŸ˜‚

  Geniet maar lekker van je puber meisjes voor je het weet zijn ze groot en volwassen.

  1. ja ik was ook een puber maar niet zoals hun!! ik was daarin tegen echt heel anders maarja was ook een andere tijd he ;)en genieten doe ik zeker nog wel van ze maar ben geen assepoester πŸ˜€

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.