Wat voor persoon ben jij?

Wat voor persoon ben jij?

Ik ben gek op mensen kijken maar ook gek op mensen in te schatten op hun karakter.

Nou moet ik zeggen dat ik altijd op mijn gevoel af ga en dat is negen van de tien keer ook goed. Maar ik heb het ook wel eens meegemaakt dat ik zelf de plank volledig mis sloeg. Ik dacht dan dat de persoon heel eerlijk en open zou zijn en later bleek dus van niet. Gelukkig is dat niet zo vaak gebeurd maar toen het gebeurde was het niet leuk.

Zelf ben ik het type recht door zee, straight to the point en zeg wat ik denk. En ja dat komt niet altijd lekker aan of binnen bij mensen maar ik ben liever gewoon eerlijk dan dat ik tegenover je zit te lachen van ja leuk bla bla, nee zo ben ik dus niet.

Ik vind het ook prettig als mensen mij zo behandelen….vind je iets niet leuk of mag je mij niet…., zeg het gelijk dan zijn we klaar :D. Hier in huisΒ  en vrienden en familie weten wel hoe ik in elkaar zit en hebben vaak genoeg met rode wangen gezeten omdat ik gewoon tegen iemand zei “ik mag je niet” of ” je gezicht staat mij niet aan” ja uhm sorry thats me :D.

Ik ben zo opgevoed door mijn mams en ze was zelf net zo, dus ben gewoon een kopie.

Roon is wel een makkelijk iemand en in de omgang ook met andere en dat geld voor de meiden idem dito alleen hebben die toch wel meer de trekjes van mama;). En nu niet gelijk denken dat ik een vreselijk persoon ben haha want nee dat ben ik niet, ik praat graag met mensen, heb ze ook graag om mij heen maar alleen zijn vind ik ook heerlijk ;).

Ik sta ook graag klaar voor andere en dat heb ik de meiden al jong aangeleerd ook, geven en nemen. Dingen ondernemen vind ik ook heerlijk al gaat dat niet altijd makkelijk hier maar probeer er altijd het beste van te maken.

Maar ik ben ook het type dat als ik wat aan je vraag het ook gelijk uitvoert zie worden, en dat vinden ze hier in huis niet altijd prettig. Ja helaas maar ze kunnen het maar gelijk doen, dan zijn ze er gelijk vanaf toch πŸ˜€ geld voor mij hetzelfde.

moest even lachen om deze!

Wat voor persoon ben jij? Afwachtend? Recht door zee?

Ik ben wel benieuwd naar hoe jullie zijn πŸ˜€

11 gedachten over “Wat voor persoon ben jij?

 1. Haha heerlijk! Ik ben heel rustig, zeg altijd wat ik vind (wat niet iedereen kan waarderen)
  Ik heb mij behoorlijk in mensen vergist! Ben ook het liefst lekker op mijzelf. Soms heb ik een onderbuik gevoel maar dan klopt dat ook.

   1. Ja toch πŸ™‚ Ik heb zoiets behandel me zoals je zelf behandeld wit worden.. en als je mij fucked, doe ik dat net zo hard terug.. kan heel makkelijk zijn, maar soms haha ben ik een bitch.. maar ach we zijn allemaal maar mensen toch πŸ™‚

 2. Ik houd wel van personen die hun mening eerlijk in mijn gezicht durven te zeggen.Veel liever dan dat ze zwijgen en dan achter mijn rug roddelen.
  Ikzelf ben eerder introvert, maar eens ik iemand beter ken zal ik ook mijn eerlijke mening zeker zeggen.

 3. Ik ben juist van mening dat je alles mag denken, maar zeker niet alles mag zeggen ! Mensen kwetsen elkaar daarmee onnodig. Misschien komt het doordat ik niet in Nederland ben opgegroeid . Ik moest ook echt wennen aan het feit dat veel mensen hier heel assertief zijn…
  Eerlijkheid is daarnaast wel heel belangrijk voor mij dus als het opbouwend is, of iets toe voegt zal ik het wel uitspreken hoor!

 4. Ik ben wat afwachtender maar weet ook dat dat komt door de jarenlange struggle met mijn lichaam daar ben ik toch door veranderd.

  Ik zou wel wat meer recht door zee willen zijn en gewoon zeggen als iets me niet zint. Maar wie weet komt dat wel nu ik me beter ga voelen πŸ˜€

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.