Wat wil je weten ?

Wat wil je weten ?

vragen ???
Iedereen heeft een vraag maar durven ze niet te stellen….nou bij deze vraag maar raak aan rach πŸ˜€

Het mag van alles zijn maar houd het wel netjes πŸ˜‰ en tuurlijk op sommige vragen die te prive zijn geef ik geen antwoord

nou ben benieuwd πŸ˜€

19 gedachten over “Wat wil je weten ?

 1. Allereerst wil ik je even zeggen hoeveel respect ik voor je heb. Een gezin draaiende houden terwijl je hoofd vol zit met die roteetstoornis, petje af! Ik heb zelf ook anorexia. Ik eet weinig(in mijn hoofd natuurlijk altijd teveel) en als ik wel iets neem compenseer ik het door te braken, bewegen en laxeren. Doe jij dit ook of heb je het ooit gedaan?
  Ondanks dat jij wel eet, heb je wel nog de gedachten om zo weinig mogelijk te eten en tel je bijvoorbeeld kcal?
  Verder ben ik benieuwd naar je favoriete vakantieland en welke plekken er nog op je lijstje staan:). Liefs!

  Antwoord
  Dank je wel! ik eet niet ik kauw erop πŸ˜‰ en op de vraag of ik de kcal’s tel geef ik geen antwoord;)en braken gaat bij mij vanzelf omdat het lichaam geen voedsel meer accepteerd, laxeren heb ik gedaan maar doe ik al een hele tijd niet meer, omdat hoe hard het ook klinkt nog sneller dood gaat dus als ik jou was zou ik daar mee stoppen πŸ˜‰

  Mijn favoriete vakantieland is en blijft oostenrijk, we gingen altijd vroeger op wintersport en vond dat enorm leuk πŸ˜€

 2. Allereerst leuk dat je dit doet!
  Waar ben je trots op? Naast je man en je kinderen natuurlijk

  Groetjes,
  Yolanda

  Antwoord
  Leuk dat je het leuk vind πŸ˜€ waar ik trots op ben, uhm ons eigen metselbedrijf, mijn fotografie wat nu wel op een heel laag pitje staat maar toch en trots op wat we tot nu toe allemaal hebben bereikt, huisje, boompje,beestje en leuk huis ect πŸ˜‰

  1. Nog een vraagje: zit jij de hele dag met je telefoon in je handen haha want je bent een diehard instagrammer πŸ˜‰

   Antwoord
   JA ik zit de hele dag met mijn foon op mijn lichaam geplakt πŸ˜‰ en dat is niet alleen omdat ik het leuk vind op ig maar heb hem ook op me lichaam geplakt voor mocht ik niet goed worden wat nog wel eens gebeurd dat ik alleen met mijn vinger hoef te vegen over het scherm en roon word gebeld πŸ˜‰

 3. Geen vraag, alleen maar een blijk van respect!
  Ik ben ook iemand die jaren te licht woog. Stress in mijn lijf zorgt ervoor dat ik niet kan eten. En als je maag zo klein geworden is en je wilt graag eten omdat de stress weg is en je weer honger hebt, dan lukt dat niet zomaar. Ik snap denk ik een heel klein beetje wat je elke dag meemaakt en daarom mijn blijk van respect voor jou. X

 4. Oh en nog één; wat voor tattoo heb je eigenlijk precies? Zie elke keer op instagram net een stukje maar kan nooit helemaal zien wat er staat. Hij is wel super mooi (qua vormgeving) enzo!

  Antwoord
  Ik heb op mijn pols de namen van de meiden staan πŸ˜€ en op mijn bovenarm de naam van roon maar heel klein hihi, er ligt al een heel ontwerp klaar want ik wil vanaf de namen van de meiden een boom naar boven laten tattoeren met daaraan bladeren met namen en datums die voor mij heel speciaal zijn πŸ˜‰ en de belangrijkste ligt ookal klaar en die komt in mijn nek maar die word pas geplaatst als beter ben van anorexia, het is de tekst la mia vitta, lamia lotta oftewel my life my fight

 5. Lekker afgezaagd; maar wat is je favoriete muziek :)?

  Antwoord
  Vind alles wel prima maar blijf een gabbertje he, house muziek blijf ik nog kippenvel van krijgen en gaat hier ff de hardcore door de kamer πŸ˜€

 6. Hee! Ik vraag me al een tijdje af of je nog opgenomen gaat worden, dit was wel het plan toch? Of gaat dat nu moeilijk?
  En het overgeven hoort dat nou bij boulimia of verdraagt je lichaam het eten gewoon niet meer?
  Super gaaf dat je vragen wilt beantwoorden!

  Antwoord
  kan over het opgenomen worden nu even nog niks zeggen πŸ˜‰ en nee het overgeven zit hem niet in de anorexia of boulima, het is inderdaad dat mijn lichaam geen voedsel meer accepteerd, maag kan het gewoon niet meer aan en het geen wat ik aan voedsel binnen krijg daar worden de voedingstoffen weer niet van opgenomen, dus heel ingewikkeld maar lichaam is gewoon kapot en wil niet opstarten.
  en leuk dat je het leuk vind dat ik vragen beantwoord πŸ˜‰

 7. Hey! als deze vraag te persoonlijk is, niet antwoorden hoor! vraag het me gewoon al een tijdje af ! In hoeverre is bij jou de Anorexia er nog waar je bijvoorbeeld op tv veel over hoort, Dunner worden, jezelf uitmageren. Is die er bij jou nog? of ben je nu echt heel hard bezig met het vechten tegen de lichamelijke ziekte die al die jaren met zich mee heeft gedragen. En ben je nu echt van het stukje ‘ jezelf dik vinden ‘ af ( het beeld wat word geschetst op tv bijvoorbeeld )

  Liefs, Linda

  Antwoord
  Dit is een goeie want toevallig gister bij dr phil ging het ook over anorexia en het eerste wat ik zei was ” dat meisje is dunner als ik” waarop mijn man zei ” serieus rach, kijk nou eens goed” ik zie mezelf dus nog als dik, maar weet dat ik dat dan ook weer niet ben. ik heb mezelf nooit uitgehongerd πŸ˜‰ ik wil nu gewoon dat mijn eten binnen blijft maar dat lukt nog nog. ik heb dus nog wel een verstoord zelfbeeld van mijzelf terwijl ik ergens in mijn koppie weet dat ik verkeerd is

  1. Kan er, buiten het vechten tegen de anorexia, niks gedaan worden aan de reden van dat verkeerde zelfbeeld bv. Weet uit ervaring dat dat ook niet eenvoudig is (werk er al jaren aan) maar wel heel belangrijk.

 8. Waarom noem je jouw vorm complexe anorexia?

  Antwoord:
  Ik ben een hybride gevalletje, een anorexia patient eet niet en ik bunker alles wat los en vast zit dus een complex gevalletje van anorexia / boulimia πŸ˜‰

 9. Gewoon een hele standaard vraag, maar wat is je favoriete film, tv serie, boek en app voor de ipad etc πŸ™‚

  Antwoord:
  Mijn favoriete film blijft toch Face off met John travolta πŸ˜€ en tv serie is dat gtst en boek pfff ben allergies voor lezen maar vijftig tinten grijs de reeks heb ik wel gelezen en Instagram is mijn meest gebruikte app op mijn ipad πŸ˜€ ben niet van de spelletjes apps enzo πŸ˜‰

 10. Hoe ervaart Roon dit allemaal, moet voor hem ook moeilijk zijn

  Antwoord:
  Roon gaat van binnen kapot want hij ziet zijn vrouwtje tussen zijn vingers weg glippen. We praten er wel regelmatig over maar het blijft moeilijk. De ziekte maakt niet alleen mij kapot maar ook mijn man en ja de meiden ervaren het anders maar worden er ook goed door geraakt

 11. Maar ik heb er nog 1. Ik zie je vaak onderweg terwijl je kapot bent of ter plekke instort. Waarom blijf je op zo’n moment niet lekker thuis?

  Antwoord:
  Ik moet er soms toch echt uit voor dingen πŸ˜‰ als ik naar een arts moet bijvoorbeeld, die komen niet naar mij toe, en ja ik ben er ook graag uit, loop regelmatig met een crash buiten maar voel me dan toch wat lekkerder in de open lucht dan thuis op de bank want op de bank voel ik me echt goed ziek en half doodgaand
  en ben nieuwsgierig naar toch die ene vraag van je πŸ˜‰

 12. Jo chickiieee πŸ™‚ Ik als juf heb nog wel een vraag : Hoe gaat de school van de meiden om met jouw ziekte? Wordt er met de meiden over gepraat, wordt er met jullie gepraat over hoe de meiden dit ervaren en hoe het gedrag op school is? Ook ben ik wel nieuwsgierig over hoe de meiden het op school doen πŸ™‚

  Antwoord:
  de school is natuurlijk op de hoogte, er werd voorheen door een maatschappelijk werkster op school met de meiden gepraat maar nu niet meer om bepaalde redenen. de juffen van de meiden praten er eigenlijk niet over met ze mits ze zelf met iets komen. Het gedrag op school gaat nu beter en dan met name niomi, voorheen was ze heel erg gestresst want mama zat alleen thuis en is ziek en zei was op school maar dat heeft ze nu gelukkig niet meer en gaat steeds beter met haar. Rashel is een stille en dat weet haar juf ook en let daar ook op, en tijdens de 10 minuten gesprekken word er natuurlijk wel over gesproken ;). De meiden doen het steeds beter nu op school want voorheen was de consentratie ver te zoeken πŸ™

 13. Hoe is je anorexia ontstaan? (begrijp het heel goed als deze vraag te persoonlijk is)
  Hoeveel nagellakjes heb je? πŸ˜€

  Antwoord:
  hoe het is onstaan uuhh ja ik dacht kom laten we lekker gaan trainen op de crosstrainer, dat was in het begin 3 dagen in de week en vond het zo leuk om te doen dat ik ineens 7 dagen per week op het ding stond, ging snel resultaat zien en dat vond ik top natuurlijk πŸ˜€ en ja ergens toen ben ik doorgeslagen, bleef trainen en nog meer op mijn voeding letten en ja zo sluipt ana bij je naar binnen πŸ˜‰
  en poehhh ik zal mijn lakjes eens moeten gaan tellen want ik zou het zo niet weten haah weet wel dan mijn helmer kastje van ikea vol zit πŸ˜€

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.