water is zo leuk he

water is zo leuk he

Het stuk eigenwijs genaamd looney heeft een lekker mooi rond waterbakje in de gang staan maar dat is toch niet leuk joh neee meneer blijft net zolang met ze vieze hol op het aanrecht zitten tot ik de kraan open doe zodat hij ff zijn dagelijkse vocht naar binnen kan werken, en natuurlijk ff met ze poten door het water want water is toch sjooow leuk (niet als je net dweilt hebt en hij met ze natte poten weer over me vloer gaat…)


Niet gecategoriseerd

26 gedachten over “water is zo leuk he

  1. ah kijk nou zeg ๐Ÿ™‚ nee mijn katten doen dat niet nee haha leer jij ze dat niet stiekum aan rachel ? en kom maar op met je filmpjes hihi vind het leuk om te zien ๐Ÿ˜€

  2. gaaf beest is het ook he ๐Ÿ˜€ en dan nog ff met zijn poot er door heen hahahaha net zo’n eigenwijs als ze bazin ๐Ÿ˜›

  3. ik heb zo zitten lache he, ze worden steeds gekker die beesten ๐Ÿ˜€ is die er nou nooit in gevallen rachel? hij staat zo link op het randje moahaha zie je hem gaan…..

  4. hahaha ik kende al wel katten die uit de vissenkom drinken, maar gewoon uit de kraan… die had ik nog niet eerder gezien. Leuk filmpje!

  5. Haha, heb smakelijk gelachen om het filmpje. Ik zei al tegen m’n pap, onze kat valt dan nog best mee. Die blieft het water niet wat in huis voor haar klaar staat, alleen als er melk in zit. Buitenwater is schijnbaar lekkerder, als de vogeltjes het ook drinken… ๐Ÿ˜›

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.