Wauw loop achter hier

Wauw loop achter hier

Jeetje check me site eens en zie dat ik gewoon heel heel erg achter loopt hier 🙁 eigenlijk niet zo gek want heb het drukkies met dingen en heb weinig inspiratie. Zin in de computer is er al af en toe helemaal niet, het is omdat ik erachter moet zitten om dingen te moeten uitvoeren maar soms staat hij gewoon dagen uit. Veel te vertellen…uhm ja en nee de dagen breng ik door op een slakke gangetje, doe me dingen die ik kan doen en wacht dan rustig tot het een uur of 3 is zodat ik de meiden kan gaan halen. Op dinsdag is het tegenwoordig ursula dag natuurlijk en op donderdag meestal bloedprik dag. In de weekende moest ik mijn mannetje missen maar als het meezit is hij aanstaande weekend thuis en daarna nog 2 weken weg op zaterdag en dan is het sloes, dan zijn we weer helemaal compleet in het weekend zoals het hoort 😀

Op zondag is het gewoon familia B dag, of we doen geen moer en liggen op de bank met en dvd of we zijn lekker de hort op. Afgelopen week leek het wel elke avond zondagmddag en waren we de hort op en hebben we van alles gedaan, dood vermoeiend maar super gewoon, nieuwe dingen aangeschaft, ons in het nieuw gestoken en genoten. Bij daan en geer gegeten zaterdag (roons zus) wat gezellie was hihi. Vandaag een mini verbouwdag gehad hierzo, omdat er een imac verhangen moest worden en voor een andere imac moest er een leuk plekje gecreeerd worden en dat is allemaal gelukt, we wilden nog het hele huis doen maar daar zijn we niet meer aan toe gekomen dus dat verplaatsten we naar morgen want morgen ben ik nog een lekker dagje vrij met de meiden ivm studiedag:D

Aankomende week is het weer het zelfde liedje, een volgende week zaterdag komt hier de sint aan en daar gaan we met de meiden heen nadat ik een shoot heb gehad met een oud collegaatje en zijn gezin waar ik super zin in heb 😀

Ik wil nog even iedereen ook hier bedanken voor de lieve kaartjes die jullie gestuurd hebben 😉 dank jullie wel, heel lief

7 gedachten over “Wauw loop achter hier

  1. we nemen je het niet kwalijk hoor tut hhaha al verwacht ik nu wel wat meer uppies van aangezien je een nieuwe imac hebt 😀 gaaf man maar wel heel heel aso hihih

  2. hahaha zo mutsefluts je loopt erg achter ja maar goed je hebt wel even wat anders aan je knarretje he 😉 en toe maar meneer de la chef ook aan de imac hihih wel leuk zo je hoekje he zag je weer helemaal opfleuren vanmiddag 😀
    geniet lekker van je dagje morgen met de meiden!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.