We gaan beginnen!

We gaan beginnen!

Mensen die ons langer kennen als vandaag weten dat wij een paar jaar geleden een koi vijver hebben gehad. Roon had er op gegeven moment geen zin meer in want hij was te klein de vijver en echt geld voor een complete nieuwe vijver was er toen gewoon niet. Met pijn in ons hart toen en och wat heb ik gejankt toen me schatjes eruit gehaald werden hebben wij de vijver naar iemand gedaan die er nu nog met liefde voor zorgt. Maar…. eenmaal een koi Β fanaat altijd een koi fanaat en het gaat weer gebeuren πŸ˜€ een joekel van een complete vijverbak van 4 bij 3 word over 2 weken over ons huis heen getakeld met een kraan!! spektakel hihih maar daar aan vooraf moet er wel gegraven worden…. en zand, aarde en klei worden afgevoerd. We konden het laten uitgraven maar ikke geen mongool zijn om dat voor 1600 euro te laten doen natuurlijk πŸ˜‰ daar koop ik liever een mooie koi van!! Afijn roontje kan ze hobby weer oppakken en ik ook want ik was toen me eigen flink aan het verdiepen in het verzorgen van zieke kois, dus ik kan ook weer met me neus in de boeken en het levert natuurlijk super mooie fotos op πŸ˜€ de komende weken zien jullie dus ook logjes voorbij komen met de aanleg en de bouw van onze nieuwe koivijver!!
Vandaag is de container gebracht en vanaaf gaat roontje met zijn maatje ramon al aan de gang!

14 gedachten over “We gaan beginnen!

    1. het zijn geen vissen het zijn koi’s πŸ˜‰ en ik had er jaren geleden ook niks mee maar de kois die we toen hadden waren echt me kindjes !!!

  1. Gaaf zeg! Ik las al dat je hier in de buurt langs een Koi dealer was geweest πŸ˜‰ leuuuk. Ik heb weinig met vissen maar vind ze vaak wel heel mooi.

  2. Jeetje van spannend. Ik zag de foto’s van het bakkie en ik heb vanochtend ook een bakkie voor mijn deur laten plaatsen voor het
    afval hout.
    Meid ik zal aan je denken als je net als ik in de rotzooi zit.

  3. he he heb je die pik eindelijk groen licht gegeven kreng hahah nee weet dat jij het ook gaaf vind maar het is gewoon een hoop geld πŸ™ daarom krijgt rich er ook geen 1 haha

  4. wat onwijs gaaf rach dat jullie weer gaan beginnen πŸ˜€ ik weet nog wel dat we op msn zaten met de webcam bij de vijver hiih zo mooi gewoon nou heel veel succes roontje met graven en jij met de bende hihih

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.