We gingen het testen.

We gingen het testen.

Tja je ziet zoveel op social media voorbij komen, dat je alles wel een keer wilt proberen toch.

Nou ik heb dat wel en nee ik probeer niet alles hahah.

Mijn hubby drinkt altijd een “bakkie” na het eten. Wij hebben een nespresso apparaat met een melk opschuimer

Hij drinkt het eigenlijk altijd met gewoon volle melk maar ook wel eens met soya melk, ligt er maar net aan wat ik in de ijskast heb staan. Beiden vind hij lekker al gaat zijn voorkeur toch meer uit naar de volle melk.

Maar goed ik zag Soja alpro barista voorbij komen en ik dacht hey die wil ik wel proberen 😀

Zowel voor mijzelf als voor hubby. Dus hup naar de winkel en kopen maar.

Nou ik vind hem lekker, en hubby ook maar hij vind er toch weer een ander smaakje aan zitten…ja duhh schat  het is geen volle melk maar op soja basis. Het is goed te doen kan ik je vertellen en hij schuimt zowel warm als koud goed op.

Ik schuim hem namelijk altijd koud op want ik maak ijskoffie.

Ik kocht hem bij de jumbo en kosten 1,69

Kennen jullie deze al ?

3 gedachten over “We gingen het testen.

  1. Oeh nice. Thanks voor deze revieuw. Ik zag dus ook staan. Ik ben vegatarisch geworden dus magere melk staat ook niet meer op het menu Haha. Nu was ik al geen melk drinker, ‘melk is voor baby’s en lammetjes’ zeg ik altijd. En thuis drink ik mijn koffie altijd zwart, maar ik wil dus melk kunnen opkloppen. Dus Nice rach, thank schatje patatje 👍🏻 Nu nog een goedkope opkloppen zoeken, en een elektrische want ik ben luier dan lui 😂

  2. Klimkt goed! En valt qua prijs mee 😀 toch maar eens gaan kijken voor een opklopper en dan maar eens testen 😀

    Hier ook sinds vorige week soja “melk” ontdekt! Prima te doen! Was heerlijk met mijn havermout 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.