We gingen voor rood

We gingen voor rood

We gingen weer een keer voor rood!

Hoe vaak ik wel niet mijn haar geverfd heb…..is ontelbaar geworden. Heb alle kleuren wel gehad en vond het nu wel weer tijd om iets warms door mijn haar te doen.

Ik ging dus weer voor rood.

Nou ja, niet compleet want ik heb er ook nog donkere plukken door heen, of andersom…., ja je snapt mij wel haha.
Een warme gloed, die we niet goed op de foto kregen maar het gaat even om het idee zeg ik dan maar 😀

Ik heb het gewoon weer lekker zelf gedaan zoals je wel kan zien, maar zolang ik er blij mee ben is het goed ;). Heb de verf bij het kruidvat gekocht, maar weet alleen de kleur niet meer….lekker slim he haha. Any way mooi rood is niet lelijk en ik heb weer een frisse coupe.

Hebben jullie wel eens rood haar gehad?

16 gedachten over “We gingen voor rood

  1. Zo wel heftig ineens voor rood hihi, ik heb ooit wel eens een roodtint door mijn bruine haren gedaan maar daar was ik achteraf toch niet zo blij mee. Nooit meer dus 😉

  2. Inderdaad mooi rood hoor. Ik houd er wel van. Zou mij niet staan dus ik heb niet eerder rood gehad nee 🙂

  3. Wat een prachtige diepe kleur! En je hebt groot gelijk hoor dat je het zelf verft, is zoveel voordeliger dan bij de kapper. En het is zo te zien ook goed gelukt!

  4. Ik hield daar ook altijd van, alle kleuren gehad. Je hebt een mooie rode kleur gekozen, leuk. Ik blijf wit of eigenlijk ben ik grijs. Verfen pakt niet meer zo geweldig, vandaar dat ik tegenwoordig een blondje (grijsje) ben.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.