We halen de herfst in huis!

We halen de herfst in huis!

Tja het is nu toch wel een beetje over met de zomer al hoewel wij toch nog wel een paar lekkere “droge” dagen hebben gehad nog. En ik ben echt geen fan van de herfst, ja alleen als het droog is, niet als het hoost!! Maar de kleuren van de herfst word ik weer helemaal freubel achtig van :D. Nou ik kocht bij de action een paar dingetjes en toen ik het uitpakte was het dus iets van een slinger en dat was niet echt mijn bedoeling dus ik moet weer een keer terug naar de action….goh wat rot hahaha.

Ik heb de slinger op een zilveren bord gedaan met wat kaarsjes en natuurlijk mijn vanille geurkaas. Ik hou ervan en ben eigenlijk wel weer klaar voor ‘savonds de kaarsjes aan te doen, zo gezellig altijd. En dan met een lekkere kop thee erbij….heerlijk!!

Zijn jullie ook zo dol op herfst? de kleuren ect?

Ik zit er ook nog aan te denken om wat spullen aan het interieur te veranderen, maar ook daar zou ik weer even voor naar de action moeten hahah.

7 gedachten over “We halen de herfst in huis!

  1. Leuk hoor, normaal doe ik het ook maar ik ben met het opruimen de spullen kwijt nu haha hoe logische πŸ˜› en nieuwe kopen heb ik geen zin in dus dan maar niet en wachten tot de winter en de kerst :D:P

  2. Ik vind het altijd gezellig om je huis een beetje in herfstsferen te brengen. Ik haal ook altijd van die mooie chocolaatjes in de vorm van herfstblaadjes of eikeltjes. Alleen blijven die op een of andere manier nooit lang liggen…..

    1. oh wat jammer dat je niet zo crea bea bent in huis πŸ˜‰ maar je kan het ook met andere dingen leuk maken toch, iets kant en klaars πŸ˜€

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.