we heten anders

we heten anders

Hoe lang wil ik al niet van het geval rachel-niomi-rashel.nl af..? precies heel lang, het was in 2005 toen ik de site startte leuk, maar werd het al snel zat. Tja gaat dan maar een andere naam verzinnen he, die bij mij past en bij de rest van het gezin…lastig maar vaste lezers weten dat ik regelmatig het la familia b zinnetje gebruik dus waarom ook niet de site zo noemen toch ? nou op twitter een hoop lol erover want het leek wel een maffia naam hahaha 😛 ik vind het prima zo alleen lots of drama nog want hij word nu nog gepointerd en sommige dingen lopen nog niet vlekkeloos maar he rach geeft niet op en rach gaat door tot alles goed staat 😀 dus welkom op lafamiliab.nl 😀

reactie's

reactie's

18 gedachten over “we heten anders

  1. dat gaat een hoop schelen met typen hahaha, het was leuk rachel-niomi-rashel.nl maar dit is echt meer jullie, miste roon altijd in de naam 😉 en nu is het een complete lafamiliab

  2. Leuk nieuw domeinnaam! Als je hulp nodig hebt bij het overzetten: je weet mij te vinden! 😉

  3. Lig krom hier mafia naam. Het lijkt inderdaad zo….juist leuk Rach! Gefeliciteerd en de naam is juist heel goed te onthouden. xxx

  4. geniaal die naam!! je gebruik in het dagelijks leven ook alles met la familia b dus heel toepasselijk en zo kennen we je makkelijk vinden ook 😛

  5. De link is gewijzigd bij mijn favorieten hoor 😉 Ik blijf volgen en lezen =)

  6. gefeliciteerd met eindelijk je nieuwe domeinnaam !!! is beter al vond ik die ander ook leuk natuurlijk maar was zo lang

  7. Leuk gekozen je nieuwe site/domein naam! Hij klinkt inderdaad wel een beetje maffioso 😉

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: