We kunnen weer genieten!!

We kunnen weer genieten!!

Jeetje het was even lekker weer zeg op een zondag!! En daar maak ik gelijk flink misbruik van want ik mis onze koi’s in de winter gewoon echt!!

In de winter liggen er platen op en zie je  niks 🙁 en ik word er altijd lekker rustig van als ik erbij kan zitten en ja ik snak dus altijd naar een beetje lekker weer zodat ik erbij kan.

Maar het was dus weer een beetje weer en ja hup hup de tuin in en weer even genieten van ze :D. Alleen beetje jammer weer dat de tuin en verder niet uit ziet en echt een flinke beurt moet gaan krijgen en spring en summer proof gemaakt moet worden. Maar dat gaat helemaal goed komen!! Er komt dus weer #koispam aan haha. Zowieso op social media en ik zal hier ook zo af een toe een blogpost plaatsen omdat ik mensen zijn die het ook super gaaf vinden om het te zien 😀 en dat vind ik leuk om te horen natuurlijk!

Ik ben dus helemaal klaar voor het betere weer maar ik denk dat ik zeker niet de enige ben hier in Nederland!! Lekker een terrasje pakken of gewoon lekker in de tuin zitten met een drankje en een borrelplankje…oohh cant wait!!

Hebben jullie je tuin al spring/summer proof gemaakt ?

8 gedachten over “We kunnen weer genieten!!

  1. Ja, onze tuin ligt er weer keurig bij! Zo gebeurd met ons viertjes. En ja: ik kan me zeer goed voorstellen hoe rustig je wordt van het kijken naar de visjes en het kabbeldende water.

  2. Wat heerlijk dat je zo je rust kunt pakken.

    Ik ben verre van klaar maar goed .. zit over grote deel van de tijd toch op kantoor en voor de rest ben ik bijna nooit thuis . hahahaha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.