We lakte weer eens onze nagels…

We lakte weer eens onze nagels…

Ondanks dat het weer even zinloos is om mijn nagels te lakken ben ik er toch maar aan begonnen want er stonden nog lakjes van december die ik nog niet had gebruikt. Inmiddels ook niet meer te krijgen, aangezien het LE lakjes waren, helaas. Wat ik ook helaas vond is dat ze mat waren, en ik niet kapot ben van matte nagelak. Ik kan natuurlijk ook even lezen maar nee mijn ogen zien wat nieuws en dan is het hup het mandje in haha. Het is een zalm kleurig lakje en een lila lakje en met een glimmende topcoat zijn ze wel mooi! Wat ik al schreef het waren LE lakjes dus niet meer verkrijgbaar, sorry!

Vinden jullie matte nagelak mooi of heb je ook liever glimmend? 

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.