We maken het af! #hehe

We maken het af! #hehe

Poehee de vijver ligt er nu dit jaar 2 jaar en nog niet af….ter grote ergenis van moi kan ik je vertellen!! Maarja manlief heeft het druk met werken en had ook niet elk weekend tijd of was gewoonweg druk en onderweg, maar goed ik had me tuintje toen al uitgestippeld en het lag er nog steeds niet, ja uhm een mooie grote vijver met mooie koi’s erin maar de afwerking was werkelijk om te janken letterlijk en figuurlijk!!
Anyway hubby is afgelopen weekend begonnen met de profielen neer te zetten en jaaaaaa we gaan eindelijk de vijver afmetselen! Ja oke het weer moet wel mee blijven zitten maar heb er alle vertrouwen in 😀
project vijver afmaken

Als het metselen klaar is kunnen we verder gaan met aankleden, wij zijn geen planten mensen en houden van strak dus er zullen wel wat planten komen maar niet veel, verder word het natuurlijk helemaal japans aangekleed :D. Kan niet wachten om deze zomer in een tuin te zitten die klaar is!!!

Ondertussen ben ik hier en daar aan het neuzen geweest voor een paar beelden, mennnn valt niet mee, of heel duur of weer net niet naar me zin pffff dat word nog een hele klus 😀

3 gedachten over “We maken het af! #hehe

  1. Check de website van mijn vader, die heeft hele goedkopen spullen voor in de tuin! 🙂 Bloembakken en beelden ook. Succes met je tuin, klinkt echt goed!

  2. Leuk! Ik ben benieuwd 🙂 Hopelijk zit het weer mee en krijg je eindelijk je vijver. klinkt tof hoor, zo’n Japans aangeklede tuin.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.