We mogen weer!

We mogen weer!

We gaan weer beginnen, dus we mogen weer!!

En dan heb ik het over ijshockey.
Onze club Cairox Hijs Hokij. Onze vaste lezers weten dat ik ben opgegroeid op het ijs en uit een ijs sport familie kom. Neven speelde in het eerste van Hijs en ik deed aan kunstrijden. Daar ligt mijn hart dus, op de ijsbaan, toen en nog steeds.
De meiden zijn er ook mee besmet geraakt hihi,

Het nieuwe seizoen begint bijna, maar voor het zover is, gaan wij genieten van de oefenwedstrijden.

Bron: Cairox hijs

Vrijdag avond gingen wij naar Dordrecht. Het was een thuis wedstrijd maar de uithof was al verhuurd dus moesten wij ergens anders heen. Maar geen probleem, want wij rijden wel voor onze jongens :D. In onze vlog van morgen kunnen jullie er meer van zien.

Het was weer heerlijk gezellig en de sfeer zat er al weer bijna lekker in. Wij miste onze muziek hhaha maar onze brul, Marco bracht het wel even op gang.
Zus Lin en BFF Joanne waren er ook gezellig en het was gewoon weer home sweet home en genieten :D.

De meiden hebben zich ook weer prima vermaakt en wij gingen tevreden en trots naar huis met 8-1!!

Er zijn een paar spelers weg uit het team en er zijn weer nieuwe bij gekomen. En ik heb er vertrouwen in en vond het soepel verlopen.

Op naar de volgende wedstrijden en we zijn er klaar voor…nou ja uh hahah ik moet nog wel even flink mijn benen gaan trainen want die zijn die trappen lopen niet meer gewend hahah met als gevolg dat ik het steeds moeilijker kreeg en kapot was. Maar goed alles voor onze jongens ;).

Jullie kunnen dus vaker ijshockey blogpost verwachten 😀

18 gedachten over “We mogen weer!

  1. Schaatsen op zichzelf vind ik al moeilijk, en dat terwijl ik dicht bij Thialf woon. Laat staan dat ijshockey iets voor mij is. Het is wel een leuke sport om naar te kijken!
    Liefs,
    Elles

  2. Wat gaaf zeg, ik vind ijshockey een fantastische sport, maar heb het nog nooit in het echt gezien. Alleen op tv. Hier een ’totaal geen ster’ op het ijs :). Mijn familie bestaat uit klimmers.

  3. Wat leuk dat je uit een ijsfamilie komt! Ik kan nog net schaatsen maar daar is ook echt alles mee gezegd! Lijkt me wel heel gaaf als je het goed kan.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.