12 gedachten over “We wisten het echt niet :-( #WEEKVLOG

  1. Ik durf mijn gaatjes (oren) niet meer door te prikken, heb ze al een jaar of 7 niet gebruikt. Vroeger ook al 2 keer dichtbegroeid en 2 keer doorgeprikt, niets aan de hand, weet niet waarom ik nu niet meer durf eigenlijk …

  2. Heel herkenbaar dat doorprikken haha, zelfs mijn gaatjes die ik al 24 jaar heb in de oren moet ik af en toe ff doorprikken.. doordouwen die handel haha

    en zooo balen van de jas, gelukkig lossen jullie het super op! toppers!

  3. Goed dat jullie het zo kunnen oplossen met de jas. Ongelovelijk dat er nog steeds jassen met bont verkopen, terwijl er genoeg alternatieven zijn. Beterschap ook

    1. haah oh echt, mijn neuspiercing was dan weer zo doorgeprikt na jaren dicht gezeten te hebben!! heb hem heel even nog in gehad maar het is toch niet meer zo mijn ding haha

  4. Ja dat had ik ook toen ik boven in mijn oren weer oorbellen in wilde hebben, even door gaan :), ik kan me voorstellen dat ze school met haar jas, dat verwacht je toch niet meer in deze tijd. Ik dacht dat het tegenwoordig altijd nep bont was.

    1. ja dat dachten wij dus ook maar helaas de dure merken houden daar dus geen rekening mee πŸ™ en welja ahahaa gewoon door duwen die oorbel πŸ˜€

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.