We zijn er nog hoor!

We zijn er nog hoor!

Ja we zijn er nog 😉 alleen even wat minder actief geweest kwa vloggen….jammer maar mijn camera cq vlog-telefoon liet wat steekjes vallen en dat was balen, hadden we een dagje gevlog erop zitten ging er van alles mis zo ook afgelopen weekend en ik baalde als een stekker maar daar komt verandering in want ik heb vandaag een camera besteld, een canon en die komt morgen binnen dus dan kunnen wij weer vollop vloggen!! Leuk? hoop het hihih.

Verder lichamelijk gaat het even wat minder en ook vandaar weinig updates, ik ben ik in anderhalve week heel erg gezakt en dat maakt mij verdrietig maar ik knok terug en hard ook!!!

Afijn als de nieuwe camera morgen (hopennnnn) binnen is dan ga ik uitgebreid vloggen 😀

2 gedachten over “We zijn er nog hoor!

  1. Wat leuk om weer een update te lezen! Ik heb geen idee hoeveel tijd er in ÊÊn vlog gaat zitten, maar ik geloof wel dat het veel is en dat je dan ontzettend baalt als het door technische problemen op niets uitdraait. Leuk dat je een nieuwe camera hebt besteld! Altijd leuk om met een nieuwe gadget te spelen.

    Ik hoop oprecht dat je straks op 2016 terugkijkt en dat deze valse start slechts een klein opstartprobleempje bleek in wat verder een glansrijk jaar voor je werd 🙂 Waarmee ik wil zeggen: als het zo slecht gaat, kan het op een gegeven moment alleen nog maar beter (zou je zeggen), hopelijk komt die betere fase snel.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.