We zijn er nog hoor!!

We zijn er nog hoor!!

Oke ik vlog niet en oke ik log ook niet zoals ik mijzelf even flink betrapte…duhh waarom heb je een plekje op het www dan rachie….ach ach ach verslons het maar weer lekker….. hhaahah nee, ik voel me weer beter, pijnloze nieren in ieder geval dus geen excuus eigenlijk meer om niks meer op de site te doen ;). Oke geen vlog nu maar gewoon een foto overzicht van vorige week en afgelopen weekend. Ik gil al jaren dat ik weer eens naar koningsnach wil maar ja spijkertje kan niet veel hebben dus dat ook niet maar afgelopen zondag avond toch door drammen en goaaannn met die banaan, en zelfs zonder roelstoel want dat ding zou ik me die avond alleen maar aan irriteren, ik moest maar even op mijn tandjes bijten en doorzetten 😉 (ja ja ik weet foute instelling maar hey alles voor me kiddies he)

Vrijdag avond zijn Roon en Nio een avondje ado-vitesse geweest nadat niomi moest penalty schieten en 4e werd, mama trots, ja oke geen eerste maar boeie ze heeft haar best gedaan :D, daarna moesten ze echt racen en doen om naar het stadion te komen maar het is allemaal gelukt!! Op school die dag hadden de meiden koningsspelen en dat was zoals elk jaar weer dikke pret :D. Zaterdag hadden we een verjaardag en dat was super gezellie, en zondag dan de hort op…de stad in met de meiden hihih en oooh wat hebben ze het naar hun zin gehad zowel om het even kort mee te maken als de kermis weer 😀 we hebben er natuurlijk geen nach van gemaakt maar gewoon even de sweer proeven weer deed me goed en heb 2.5 uur gelopen en voelde me handen en voeten niet meer moahahha en ja ik geef toe het was niet slim want ik was echt echt geslacht maar het voelde gewoon goed 😀

Maandag zijn we hier in het winkelcentrum geweest waar allemaal kraampjes waren en niomi samen met een vriendinnetje smoothies verkocht. Wij hadden het na een uurtje wel gezien en de meiden zijn lekker gebleven tot savonds. Vandaag, dinsdag weer een normale dag, wekkertje ging weer en ik had mij vergist en dacht dat ik geprik zou worden maar niet dus dus voor jan L… me wekker gezet hahah ach….zo heb je nog wat aan je dag he 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.