Week 1 van het nieuwe jaar

Week 1 van het nieuwe jaar

De eerste week zit er al weer bijna op, zo ook de vakantie, helaas :(. Maandag staat dat gillende ding weer naast mijn oor te tetteren om 5.45 om op te staan en dan begint het normale leventje weer. Kids naar school, Roon werken en ik weer de thuismanager uithangen. Maar druk zat!!
week 1
week 1

We hebben een heerlijke kerstvakantie gehad en genoten en dat is het belangrijkste!! Aan de wandel geweest, kerst gevierd, kerst spul weer opgeruimd en ja oud en nieuw gevierd :D. Tussen door hebben we van alles en nog wat gedaan, geshopt, gecrashed, tja van alles !! Mijn eerste keer rendang gemaakt, surinaams gerecht en dat viel bij iedereen in de smaak hier al was het toch wel een tikkeltje te heet voor niomi hihih, dus volgende keer wat minder hottie hottie maken ;). Nieuw horloge, ja uhh heb nou eenmaal ook een horloge tik :P. Brak geweest na oud en nieuw hahaah, zat erin he en dus op nieuwjaardag ranzig de frituur aan gegooit en proberen te eten.

Al met al we hebben genoten!! maar blij dat het normale leventje weer gaat beginnen 😉 al zou die wekker wel even killing zijn, want ben een echte uitslaper geworden geloof ik en kwam meestal niet voor 9.30 me mand uit hahahah

Op naar een drukke maand!! Aanstaande zaterdag hebben we weer een IG meeting!! En we hebben er zin in met ongeveer 27 man 😀 later in de maand heb ik weer bezoek van een hele lieve beautyblogger waar ik weer enorm zin in heb!! Veel te lang geleden dat we mekaar gezien hebben dus dat word weer ploffen op de bank, met een bak koffie en kletsen en chillen 😀 zin in!! Dusss racheltjuh vereelt zich niet!

Een maand waarin de gesprekken op school voor Rashel gaan starten want Rasje gaat per 1 feb naar een nieuwe school, en ze heeft er super veel zin in :D. Waarom gaat ze dan naar een andere school word mij natuurlijk heel gevraagd, nou ja, rashel kan zich heel moeilijk concentreren op de huidige school en daar word het grietje ook niet vrolijker van en haar toetsen helemaal niet, jammer en zonde maar ja ik heb altijd gezegd ik hoef geen einstein kids te hebben die 6 VWO gaan doen, nee ik wil kids die wel een diploma halen en happy zijn, ongeacht hoe wat en waar 😉 en daar gaan we met rasje aan werken 😀

2 gedachten over “Week 1 van het nieuwe jaar

  1. Goede keuze. Al dat gedoe om kinderen in de perfecte hokjes te houden.. Leren gaat best als ze gelukkig zijn en het ook lukt ^^!

    1. juist!! als ze ongelukkig op school zitten omdat ze niet lekker mee komen zakken ze alleen nog maar verder weg! op haar huidige school zijn het echt schatten en hebben er echt alles aan gedaan!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.