week 2

week 2

Week 2 hebben we weer achter de rug 🙂 een druk weekje met een hoop geregel en planning voor de #IGmeet2014 Kinders weer lekker naar school, hubby weer aan het werk en ik weer in mijn normale ritme komen, en dat is toch wel lekker na vakantie te hebben gehad moet ik zeggen!! Tussen het regelen en boodschappen doen lekker relaxen onder de zonnebank, agenda en moleskine bijwerken en proberen mijn rust te nemen maarja ik ben en blijf een stuiterbal ;). Lekkere lunch gemaakt voor mijn moppies, mijn home made kaasbroodjes die ze maar al te lekker vinden. Vrijdag kwam nathalie hierheen smiddags om een nachtje te blijven slapen zodat we zaterdag niet alles ff snel moesten doen voor de meeting. Ik had lekker groentesoeppie gemaakt en na het eten zijn we gaan beginnen aan haar hapjes, gehakt pasteitjes, die zo lekker zijn hihih!! Rashel en Niomi hielpen even mee met insmeren ervan voordat ze de oven in gingen :). De crashes waren ook weer flink aanwezig deze week en mocht ik weer vergaan van de pijn ofdat ik een 5 ling op de wereld moest gaan zetten. Zaterdag hadden we dan eindelijk de meeting en die was geslaagd zoals je hier kan lezen
week 2

Vandaag konden we eigenlijk geen eten meer zien na gister hahaha maar dochterlief wilde toch wel graag saotosoep eten en roon en nio wilde erwtensoep, dus dat hebben we een in elkaar geflanst en daarna lekker het bankie op en niks noppes nada meer doen!!

Weekendje is weer voorbij jammer genoeg en morgen is het weer back on track, kindjes naar school, hubby aan het werk en ik…..chill modus on

Eén gedachte over “ week 2

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.