week 21

week 21

Eerst even iedereen bedanken voor de felicitaties 😀 thnx all!!

We kunnen weer lopen en wat dingen doen, dat kon ik vorige week dus niet, darm/buik/griep virus had rachie getroffen en had eigenlijk het idee dat dit mijn laatste week zal zijn zo beroerd zeg bah. Maar na een flinke porite hulp van de meiden en roon is het allemaal wel gelukt.  Week 21 is een drukke week geweest en daar kan je ziek zijn echt niet bij gebruiken geloof me, woensdag was roontje jarig, en dat hebben we woensdag niet echt gevierd, hij kreeg wel een super telefoontje op zijn werk dat zijn nieuwe bedrijfswagen binnen was:D nou dat is wel een big kadootje op je b-day toch 😀 hij kon hem alleen vrijdag halen hihi. Ik zat onwijs in de rats want ik wist ook niet wat ik voor hem moest kopen, maar dankzij de lieve twitteraars ben ik toch wel op een ideetje gekomen en dat waren shirts voor zijn werk, bedrijfslogo aan de voorkant en op de achterkant een leuk metselplaatje met de site erbij, roon vond het heeeel leuk!

Donderdag was mijn slechtste dag ever!!! zo ziek en xo druk maar niks kunnen doen, meiden naar school brengen en de bank op !! ben wel met ze naar zwemles geweest maar wel onder voorwaarde dat roon me daar zou komen aflossen en dat heeft hij ook gedaan de schat.

Vrijdag, nog niet fit hoor maar moest echt me schouders eronder gaan zetten want wederom een drukke dag en een speciale dag voor ons. Om 13.00 zou ik debber, ons nichtje gaan halen en dan zouden we samen boodschappen gaan doen want haar mama daan en vriend geer en broertje en zusje zouden komen eten, roti!! totaal 9 man haha wat een hell dat koken haha maar het is wel allemaal gelukt he deb 😀 en ze vonden het lekker en dat is het belangrijkste;). Waarom het zo speciaal was…. nou ja speciaal voor mij wel, daantje de zus van roon en haar vriend hebben nooit met mekaar aan 1 tafel gezeten dus dit was de eeste keer in tig jaar dat we gewoon als een familie met mekaar zaten, superrrrr!! heb het ook onwijs naar me zin gehad!!

Wil nog even diana bedanken voor haar super lieve kaartje;) thnx wijffie!!

Zaterdag heb ik niet veel gedaan, Roontje moest werken tot een uur of 13.00 en verder de dag een beetje rommelend door gebracht, zondag is mijn broer en schoonzus en de kids lang geweest voor roons verjaardag en heb ik mijn eerste appelflappen (simpelste wat er is ja ik weet het haha) gemaakt en ze smaakt goed 😀

Het was me mijn weekje wel dus. ik ben wel redelijk opgeknapt nu, maar heb nog wel last van me maag, maar kan je me in ieder geval weer bewegen!!!

31 gedachten over “week 21

 1. Ben je al beter? Wat naar zeg. Mooie foto’s weer en die nagels wow op de foto :lo Ziet er allemaal gezellig uit. Heb eigenlijk wel trek in appelflappen nu na je artikel hehehe!

 2. Leuk logje! Hopelijk ben je nu weer helemaal opgeknapt! Gezellig die foto’s met die meiden en al die nagelstuff op tafel (gave TV trouwens!!).
  Ik heb je getagged trouwens.. :kiek

 3. Oeee mooie caddy van Roon! En ondanks dat je zo’n slechte week hebt gehad heb je er een mooie foto week van gebrouwt!

  1. nah caddy staat al in de garage :s :tiktak 5 dagen oud en ging als een zwabber over de weg :s levensgevaarlijk en onbegrijpelijk voor een spikplinter nieuwe natuurlijk 🙁

 4. die appelflappen(of het nou je eerste zijn of niet) zien er heerlijk uit!! je hebt een mooie bos bloemen gehad bij roon’s gave mooie auto!! lief dat je een kaartje hebt ontvangen:D de fotos van een eindelijk keer complete familia zijn ook heel heel leuk

 5. ooohhh maar die is heel mooi die auto!! en een mooie bos bloemen wat wil je nog meer!! vind het shirt van roon ook gaaf rach!

 6. je nichtje is net zo crea bea met haar nagels als haar tante zo te zien 😀 geinig je fotos meis en leuk dat het zo geslaagd was allemaal

 7. klote is dat he ziek zijn en het onwijs druk hebben 🙁 maar je hebt het overleefd hahahha, zag je vrijdag in het centrum lopen met je nichtje en je zag echt bleek 🙁
  het weekend heeft het een beetje goed gemaakt he:D leuk die fotos

 8. leuk bos bloemen van de dealer en heel lief van diana dat ze je een kaartje heeft gestuurd!!
  ben jaloers op roon hihahah. leuke fotos van de familie rach

 9. leuke familia kiekjes 🙂 en zo hoort het maar net zeggen we dan toch!!
  mooie bak van je mannetje, heb je er al in gereden ?

 10. strakke bak hoor roontjuhhhhh:D daar zal je heel trots op zijn denk ik !! al vond ik die oude ook mooi hoor 😀

 11. wat lijkt niomi veel op haar nicht zeg 😐 zo dan hahahah
  vind je week weer leuk en blij dat je je wat beter voelt

 12. hij is heel leuk gworden meis en tuurlijk is dat speciaal als je mekaar eerst in de haren vloog en nu alles bij hebt gelegd;) wat hebbie aan dat gezeik man 😉 leuk fotos

 13. jullie zjin als gezin al top en gezellig en leuk en de rest van de familie ook zo te zien 😀

 14. kijk eens aan voor die pik netjes hoor en chique weer een nieuwe auto!! die andere was toch niet zo oud rach ?

 15. its alive hahahaha mijn god je was echt doodziek he 🙁 heel leuk dat het zo gezellig is geweest en dat jullie idd nu een keer met ze alle aan 1 tafel konden zitten 😉 gave fotos en wat een onwijs mooie bak van roon zeg 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.