week 22

week 22

Om te beginnen met week 22 …het weer, gewoon top top top!! na regen komt zonneschijn en daarna komt het weer met bakken de hemel uit volgens buienrader hii, typisch nederland, niks gewent hier:D de afgelopen week was druk zoals gewoonlijks en heb niet elke dag fotos kunnen maken, ja het had gekund maar is er niet van gekomen omdat ik in de weer was met autos en discussies.

maar heb er wat van kunnen maken. We zijn blij met onze nieuwe schutting!! het lijkt net een strand Β huisje zo, en ik kwam op het idee om dan de tuin te vullen met zand en schelpen πŸ˜€ dat werd gelijk de kop ingedrukt en men dacht dat ik aan de wij had gezeten haha oke dan niet. De tijd die we vrij hadden hebben we lekker buiten door gebracht, met een broodje of met een stuk komkommer en een rauwe rode paprika, heerlijk!! Ik heb van manlief weer een paar leuke lakjes gehad en ga die van de week (lees—>>als ik de tijd heb) revieuwen:D.

vanmorgen heb ik even een paar cupcakes gemaakt, en ze smaken weer natuurlijk πŸ˜€ vind ze alleen een beetje saai maar ben niet in de mood om ze te pimpen dus dan maar kaal naar binnen. Verder niet veel te melden, nog een paar weken en dan is het al weer de grote vakantie!! op 2 juli is de laatste schooldag hierzo πŸ˜€ en aanstaande woensdag mogen de meiden hun tanden weer laten zien want dan komt de schoolfotograaf dus ben benieuwd πŸ˜€

reactie's

reactie's

25 gedachten over “week 22

 1. leuk je nieuwe lakjes en jullie schutting lijkt inderdaad op een strandhuisje :d en ja helemaal nog niet zo een gek idee dat zand hahaha

 2. hihi zand in je tuin, dan lijkt het helemaal op het strand he πŸ˜€ leuke foto’s en een fijne zondag!

 3. Leuke foto’s en mooie schutting! Ik krijg gelijk honger door die cupcakes πŸ˜›

 4. Mooi gemaakt! Wat zijn je meiden al lekker bruin zeg, heerlijk! Ik vind het een leuk idee hoor, je tuin vullen met schelpjes en dingen πŸ˜€ past inderdaad leuk bij de schutting.

  (psst ik heb al vakantie :O eindexamens gedaan hihi)

 5. Hihi, door de cakejes op twitter wil ik die ook maken. Maar heb geen eieren meer :hmm: Morgen misschien dan maar.

 6. geen zand :tiktak hahahaha jammer joh hahah
  vind je collage weer fun meis en geniet nog lekker van je zondag

 7. leuk issie weer meis πŸ˜€ lekker die cakjes hhiih

 8. owh maar je hebt wel een mooie schutting zeg:D niet een standaard vies bruin ding hahah. ben benieuwd naar je lakjes en meiden zet hem op woensdag haha

 9. hij is weer fun je weekje πŸ™‚ en gatver rach rauwe paprika:s vies wijf hahaha
  doe mij die maar die uuhhh cupcakes πŸ˜€

 10. lovely weer meis, en je hebt zeker een mooie en apparte schutting zo zeg πŸ˜€

 11. je hebt er weer wat funs van gemaakt meis:D cupcakes al op zeker hahaha

 12. lekker een schaaltje rouwkost πŸ˜€ daar kan je me voor wakker maken ! en ja ben ook benieuwd naar je lakjes hihi

 13. mooi gedaan weer meid, en het mooie weer is nu weer over he :S

 14. je hebt je best weer gedaan moppie πŸ˜€

 15. Leuke foto’s weer meis en wat ziet je schutting er leuk uit! Wil meteen naar het strand πŸ˜‰

 16. ziet er goed uit tut die schutting πŸ™‚ en je cakjes ook en jullie meiden ook πŸ˜€

 17. Heerlijk weertje was het he vorige week. Helaas maar voor korte duur. Voor mij was het een perfecte afsluiting van mijn vakantie. Helaas moet ik vandaag weer aan het werk ::S .
  Jullie schutting ziet er fantastisch uit. Echt een beetje beach house effect! Ziet er echt zonnig uit. Ben benieuwd naar hoe de nagellak bevalt. Fijne dag meid!!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: