week 24

week 24

Sjow dat is toch wel ahit als je site er anderhalve dag uit ligt en je geen antwoord van je hosting krijgt…maar goed we zijn weer back online en kon ik dus eindelijk me week 24online gooien. Β Een week van drukte en spanning bij de meiden hihi. Een week waarin we de nieuwe schoolfotos kregen die goed gelukt zijn!

Donderdag heeft niomi voor het eerst in badje blauw gezwommen, ze heeft vorige week haar blauwe stip behaald en is dus nog een badje verwijderd van het afzwemmen, spannend dus!
Vrijdag hadden we een bruiloft van onze buurtjes en de meiden zouden een nachtje bij ome plop en tante astrid gaan slapen en ow ow wat vonden ze dat spannend!! geloof het of niet maar ze hebben nog nooit bij iemand geslapen dus je kan de spanning je wel indenken hihih. ik heb ze vrijdag middag na een kinderfeestje naar mijn broer gebracht en ging daar weg met een paar lege autostoeltjes en dat was heel heel raar. Thuis was het ook zo stil dat ik er af en toe gewoon nerveus van werd hahah. maar ze hebben zich prima vermaakt! niomi wil er nog een verhaaltje appart over plaatssen dus dat komt van de week wel.

week 23 speelde ook nederland natuurlijk weer en jawel gewonnen maar dat is geen nieuws want op twitter werd er volgens mij ook luidkeels mee gejuicht hahahah. Β een drukke week was het weer dus en op naar de volgende 2 drukken en uitputtende weken ….nog 2 weken en dan mag ik mijn wekker weer lekker opbergen en genieten van 6 weken lang geen gegil naast me nest πŸ˜€ kijk dat zijn berichten he πŸ˜€

26 gedachten over “week 24

  1. ik gebruik font Giddyup Std weet alleen niet of hij er voor windows is aangezien ik een mac heb πŸ˜€ maar hij is leuk he πŸ˜€

 1. Gup golland gup hahah lekker naar de voetbal gekeken! Snap best dat de meiden het spannend vonden het uit logeren πŸ˜€ is leuk voor ze man en moeten ze vaker doen hihi. Nio kom op tut nog even en dan laatste badje πŸ˜€

 2. Je blijft me verbazen elke keer! Je bent idd een moeder die haar eigen beentjes voorbij loopt af en toe maar toch denk je aan de updates op je site, leuk! Je heb weer leuke kiekjes geplaatst !

 3. Leuke scrap is het geworden :D. Fijn dat je site weer online is. En lekker he dat vooruitzicht op vakantie, ik heb al ff vakantie. πŸ˜›

  1. tsss jij al lekker vakantie hahahah ik bikkel me nog ff door die 2 weken goed :d gaat alleen heeeeeel stroef lol die wekker smorgens he :tiktak

 4. fucking briljant weer rach met je voetbal shirt hahah, leip wijf ook he heerlijk hahaha
  de meiden ook in oranje klasse πŸ˜€ maar hebben jullie nog wel een beetje kunnen genieten dan zo zonder de meiden? kan me voorstellen dat je ze toch mist πŸ˜‰

 5. mohahah kiek moeders zitten met dr brul gevalletje mijn god kom niet meer bij hier en luidkeels ook mee roepen he hahahahahha
  goed van niomi dat ze haar blauwe gevalletje heeft gehaald πŸ˜€

 6. leuke foto’s!!! en fijn dat ze het leuk hebben gehad en dat is te zien ook in het bubbelbad πŸ˜€

 7. hup holland..hup holland aahh dat hadden de mensen moeten horen met de voetbal van rasje hihi
  nog 2 weken door kachele mop en dan lekker lekker chillie billie

 8. en wie mocht het geklaag weer aan horen :tiktak hahah nee snap je wel heb je even tijd tussen door voor ontspanning ligt dat klote ding eruit πŸ™ maar back on track en gelijk met een zooi leuke fotos:D

 9. Leuk om te lezen,wat goed dat Niomi al zo dichtbij het afzwemmen komt, spannend! πŸ˜€
  Mijn moeder miste me altijd als ik ging logeren (al was het bij mn oma een paar minuten lopen verderop) en ze was zo slim me dat te zeggen. Ik heb nooit meer ergens gelogeerd *arme oma!*.
  En die foto met dat brulshirt blijft geniaal. πŸ˜›

 10. hahaha denk al wat is er met die site van die muts aan de hand maar nu dus opheldering daarover en jammer dat ze niet even terug gereageerd hebben:(
  ziet er goed uit de fotos en heel leuk dat de meiden een nachtje hebben geslapen bij hun oom en tante πŸ˜€ en moest weer zo lachen om je he met je geen gegil naast me nest smorgens hahaha nog ff volhouden meissie

 11. meen je niet? dat ze nog nooit een nachtje van huis zijn geweest haha maar ze hebben het leuk gehad toch :d leuke scrap weer en fjine avond!

 12. leuk is hij weer meis πŸ˜€ en julie ook als gekke voor de buis zitten met de voesbal hahahah. en ooow die m&m’s ik ren snel voorbij die schappen hahah
  wat gaaf dat de meiden bij hun oom en tante hebben geslapen πŸ˜€

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.