week 23 en www dip

week 23 en www dip

Zo kan je uren, dagen op het internet zitten en zo heb je dagen dat je er gewoon weg geen tijd of zin in hebt, hier is het beide op dit moment,Β  Niomi is nog thuis dus daar heb ik ook wel mijn handjes aan vol, het huishouden gaat gewoon door, het werk en de stress daarvan gaat ook gewoon door. Ik doe van alles maar het lijkt wel of ik niks doe, ken je dat? je loopt maar je komt niet voorruit!!! zeer irritant. Niomi gaat morgen een half dagje naar school, even weer inkomen zeg maar, donderdag gaan we weer proberen over te blijven, het gaat goed met haar, is van de medicatie af en heeft ook geen pijn meer. vanmiddag moet ze even langs de chirurg, ben benieuwd, wond geneesd goed !!!

maar goed tussen de www dip door heb ik toch even een p36 weekje 23 in elkaar gezet ( ging moeizaam hoor :() de fotos waren van vorige week toen nog lekker de zon scheen πŸ™‚ nu is het uien met het weer en het word hier al flink donker :s

De komende week is het voor zover teletekst aangeeft ook alleen maar regen πŸ™ maarja hopelijk gaat snel de zon weer schijnen en heb ben ik van mijn dip af πŸ™‚

25 gedachten over “week 23 en www dip

 1. Ik zou soms heel graag willen dat er meer uren in een dag zaten met alles wat ik zou willen doen. Ik wil ook zoveel maar op het moment komt er ook weinig uit mijn handen. Komt vanzelf weer en ik moet idd ook nog wat nodige weken afmaken πŸ™

 2. Gelukkig gaat het beter met dr en spannend morgen een half dagje…ook even lekker voor jou! En het gedip, dat hebben wel allemaal wel eens…gaat weer vanzelf over. knipey xxx

  1. Ehhhh het tweede emoticontje hoort er niet bij…snap niet hoe die daar komt…ik denk dat ik maar ga slapen…ik buzzer net ook steeds op msn…inplaats ik een wink wou versturen…gaat niet goed…hahahahah

 3. Heey Rachel,
  ik kwam zo via via op je website terecht en ik vind dat je een supermooie layout hebt. Tja, in een dip zitten is nooit leuk, ik heb het ook vaak voor, zeker nu de examens beginnen.
  Ik zoek eigenlijk nog affiliates, dus als je zin hebt om me te linken kan je een reactie geven op mijn website πŸ˜€
  Ik hoop dat je dip snel gedaan is πŸ˜›

  groetjes,
  Jef

 4. Pfft zo’n moment heb ik nu ook! Dagen lang achter internet en dan weer dagen lang niks! Robbert moet vanavond overwerken dus kan ik lekker mijn dingetjes doen πŸ™‚

 5. oeiihhh een www dip hahaha kan lastig zijn of niet ? nee snap wel dat je het druk heb tut πŸ˜‰

  blij dat nio ook weer opgeknapt is !!!

 6. hmm een www dip hoe doe je dat met je klantjes dan moahahah aahh geintje nee die dagen ken je wel eens hebben he van geen zin πŸ˜‰ je fotos zijn wel weer leuk πŸ˜€

 7. leukkkkk!!!! en je heb idd een dip zeg hhaha werd gewoon van msn geflikkerd gister πŸ˜›

 8. Ya die dip ken ik πŸ˜› . Leuke foto’s weer en ahh wat mis ik dat mooie weer. Dan zit een mens gewoon ook veel beter in z’n vel. Heerlijk dat zonnetje, iedereen vrolijk love .

 9. hmm een dip he….. beetje rust voor je zou ook geen kwaad kunnen moet ik eerlijk zegge;) super leuke fotos weer rach maak me dag weer goed πŸ™‚

 10. ooohh joehoeeeeee hahaha dat dacht ik ook waar is die rach toch πŸ˜› oke in een dip dus;) nou lekker rustig aan tut dat www loopt niet weg

 11. hij is weer leuk πŸ˜€ en ow lekker die dip van je hahah zeker als het je werk is muts maar snap best dat je ff een break wilt hebben!!xx

 12. Leuke foto’s weer πŸ˜€
  Moet kunnen hoor, een dipje. Hoort wel bij het leven he. Zou toch raar zijn als je Γ‘ltijd zin hebt om te internetten πŸ˜‰

 13. Ja zo’n dip hebben we allemaal wel eens. Doe lekker rustig aan het internet loopt heus niet weg.

  En trouwens van mij mag die zon ook wel komen vind dit 3x niks πŸ™

 14. heeey je bent er weer, zag je het weekend nog lopen in het centrum πŸ˜‰ en ja ja zal voortaan weer gaan staan gillen om je gedag te zeggen hahah
  leuke fotos rachie

 15. joh die dip hebben we allemaal wel eens πŸ™‚ lekker boeie!!! je p365 is weer heel gaaf rach ondanks je dippie hihi
  fijne dag meis

 16. ik wilde je net al mailen van joehoeee leven we nog πŸ˜› maar je bent er weer hhi
  leuke fotos weer tut en doe lekker rustig aan πŸ˜‰

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.