week 24 en bijna vakantie

week 24 en bijna vakantie

Afgelopen week was het zoals gewoonlijks weer druk, ik ben nu al bijna twee weken bezig met een layout en elke x crash ik erop, inspiratieloos nog steeds dus, maar goed de aanhouder wint toch ? week 24 is ook niet zo uitgebreid, shame.
We hebben een heerlijk weekend gehad moet ik zeggen, we zijn gewoon ff los gegaan, lekker doen waar we zin in hadden, wat houd dat in in huize B, shop till you drop, de laatste tijd word er vooral kleding voor moeders gekocht aangezien ik een kledingkast vol heb hangen met dingen die me te groot zijn, maar dit weekend geen truitje of broek gekocht…hmm verkeerd aangepakt dus haha. nee ik wilde al heel lang een wifi printer hebben, onzin zegd roon want er staan er 2 boven (ja duhh manlief ik heb geen zin meer om elke x naar boven te moeten om wat te printen, kopieren of scannen) dus….wij op pad, bep kieskeurig slaagde dit keer in 1 keer!!! een 3 in 1 en wifi dus komt maar op met dat draadloos printen!! heerlijk vanuit me eethoek mijn zaakjes, facturen en fotos printen, hoe maak je een vrouw blij :D. Sinds wij geen koi vijver meer hebben slaat zo nu en dan bij roontje de verveling soms toe, hij zit regelmatig achter zijn laptop te hattricksen, maar goed op gegeven moment houd dat ook een x op toch ? dus hij twijfelde tussen of weer een xbox (geloof me we hebben alles gehad, xbox, wii, nintendo ds maar alles weer weg gedaan) of niks, de dsi die we voor niomi hebben gekocht word savonds flink misbruikt door mij dus daar heeft hij ook niks aan dus…….ik met mijn ideetjes komt schat we nemen nu eens een psp:D leuk hahah, hij blij, ik blij, meiden blij, iedereen weer happy. de psp kunnen de meiden ook mee overweg dus ben bang dat ik straks een nummertjes automaat moet gaan neerzetten zodat iedereen aan bod komt om te psp-en:)
nog een paar weekjes en dan is het al weer zomervakantie, het jaar is omgeschoten !!! vorig jaar begon de vakantie op 18 juli op niomi haar verjaardag en dit jaar is het al 10 juli!! nog even volhouden dus.

week 24 dus al weer, nio die lacht en nadenkt tegelijk omdat ze echt ff niet meer wist wat ze wilde zeggen, ze liet haar koppie maar zakken en je hoorde haar giegelen van ooow mam ik ben het ff kwijt :P. Rashel deed natuurlijk weer waar ze goed in was, jawel, gekke bekke trekken, gister keek ze me toch een partij scheel zeg, ja je raad het al, geen camera bij de hand:( jammer want dat had echt een top foto geweest 😀

23 gedachten over “week 24 en bijna vakantie

 1. toppie fotos weer!!! en een nieuwe printer die ook nog eens draadloos is is altijd fun toch 😀 en en psp is verslavend zeker als die uhhh ja je begrijpt me wel 😛

 2. leuke fotos van de meiden weer rach, tuttas zijn het idd ja!!
  en lekker hoor nog maar een paar weken en dan vakantieeeeee

 3. heerlijk voorruitzicht toch nog maar 4 weken en dan lekker 6 weken wekkerloos 😀 je fotos zijn heel leuk rach top smoelen weer 😀 fijne avond tut

 4. ja meis nog ff doorbijten en dan lekker vakantie:D je fotos heb ik weer van genoten van die smoeltjes 😀

 5. nee want hij is voor roon mhoaahahahahahahha daar heb ik nog genoeg spellen voor dan 😀 lol xxxxx hhahhhaah

 6. joehoeeeee rachie heb een psp 😀 kicke man hebbie m al omgebouwd dan? wij wel haaahh en heb een vet spel 😀 bust a move kun je uren mee doorbrengen mop xxx enne kicke foto’s vooral die shel weer hahaha xxx lafyaaaaaa

  1. ja ja rach aan de psp nou ja roontje dan he 😛 en morgen hebben we een afspraak voor dat ding dus komt helemaal goed en welja gooi dat spel ff over dan muts

 7. leuke fotos rach en ja meis nog een week of 4 en dan lekker vakantie:D als het weer dan ook nog een beetje meezit 😀

 8. Haha hier heb ik ook net een nieuwe printer en scanner in 1 helemaal geweldig en handig en idd de DS is nu nog van mijn maar ik vrees zodra Manon hem ontdekt heeft ik hem kwijt ben. Wat een leuke foto’s van je meiden, ik moet ook nodig weer wat weken maken, het schiet er op het moment bij in, maar goed ik ben eindelijk bij met mijn feeds, wil idd ook weer een nieuwe lay (eens artisteer proberen) en het huis, kids, werk…..druk druk druk, helaas moet ik nog even wachten op vakantie, pas in augustus evengoed we genieten van de mooie dagen en de rest komt s’avonds wel. Fijne dag

  1. ja geweldig he zo’n 3 in 1 ding haha, en dan kan ik je nu al vertellen dat jij je dsje dalijk echt kwijt bent als manon thuis is :D, aan de feeds heb je meestal al de handjes en oogjes vol;) en artisteer heb ik ook geprobeerd maar is niet helemaal mijn ding 😉 ben benieuwd wat jij er mee maakt:D

 9. hihih leuke week 24!! en ja schiet toch eens op met die lay van je man hahha ik elke x maar kijken en kijken maar neuhh helemaal niks

 10. hahahah die ras weer he:D en had nio het weer van uuhhh…uhhhhh shit weet het niet meer verhaal 😛
  ja meis nog een paar weekjes en dan kunnen jullie ff op adem komen 😀

 11. leuk leuk leuk!!!! lekkere smoelen weer van die meiden hihi, maaruh leuk dat je met je eigen lay vastloopt maaruh hoe zit het met die van mij muts:)

 12. winkelen en me gewoon straal voorbij lopen he hahaha schaam je rachel B lol
  week 24 is idd small honey maar wel heel leuk 😉

 13. ze zijn weer leuk de picas:D oooo het was dus echt weer ouderwets la familia B shoppen hahahah heerlijk he, jullie winkelen al niet zoveel:$ lol
  en ja ja bijna vakantie, bijna verlost van die wekker haha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.