week 31

week 31

De op 1 na laatste week van de vakantie, het weer zit niet mee dus moeten we ons maar op een andere manier vermaken dan buiten zitten/spelen/zwemmen, en ja ook dat lukt ons nog:D. De meiden doen spelletjes of kijken een dvd  of zijn aan het schrijven want hey mam we mogen bijna naar school en dan moeten we er klaar voor zijn haha heerlijk 😀
week 31 weer een bij mekaar geraapt z…tje…ja haha

Cake bakken, kijken naar luie en verveelde katten, smoothies drinken van mega mindy, nou ja de meiden ik lust het niet. Even slenteren in het tuincentrum en dan altijd wel even met een nieuw plantje thuis komen en weer met die haar groei dingen voor de kids :D. Dat er nog lak op me auto zit vraag ik me af met al dat auto wassen hahaha, maarja de ene bui na de andere viel/valt en daar gaat de toet er niet van uit zien hierzo. De crackers hebben de weg naar mijn kast weer gevonden en het brood eten is weer verleden tijd;) …..dat is week 31 hier.

Morgen beginnen we aan onze laatste week, nog een paar keer zwemmen met de meiden smorgens en volgende week is het smorgens weer rennen en vliegen en op tijd op het schoolplein staan, de meiden hebben er zin in en ik…nee haha het bevalt me allemaal prima zo dat smorgens op een slakkegang alles doen, maar aan alle leuke dingen komen een eind en ik kan het ook zo zien dat volgende week mijn vakantie gaat beginnen 😀

iedereen een fijne zondag!!

13 gedachten over “week 31

  1. ennnnn vandaag weer magere crackers met bieslook roomkaas hahah dat is toch geen lunch moppie 😉 andere fotos heb ik weer van genoten zeker van die lijpe kat van je haha

  2. omg heb je weer die plantjes lol hier gaan ze altijd heel snel dood 🙁
    en jij maakt ook echt overal fotos van he met je carwash hahahaha

  3. die tulband he hahah die blijft het in mijn ogen goed doen hahah leuke picas weer muts en geniet van je laatste weekje 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.