week 31

| 13 reacties

De op 1 na laatste week van de vakantie, het weer zit niet mee dus moeten we ons maar op een andere manier vermaken dan buiten zitten/spelen/zwemmen, en ja ook dat lukt ons nog:D. De meiden doen spelletjes of kijken een dvdΒ  of zijn aan het schrijven want hey mam we mogen bijna naar school en dan moeten we er klaar voor zijn haha heerlijk πŸ˜€
week 31 weer een bij mekaar geraapt z…tje…ja haha

Cake bakken, kijken naar luie en verveelde katten, smoothies drinken van mega mindy, nou ja de meiden ik lust het niet. Even slenteren in het tuincentrum en dan altijd wel even met een nieuw plantje thuis komen en weer met die haar groei dingen voor de kids :D. Dat er nog lak op me auto zit vraag ik me af met al dat auto wassen hahaha, maarja de ene bui na de andere viel/valt en daar gaat de toet er niet van uit zien hierzo. De crackers hebben de weg naar mijn kast weer gevonden en het brood eten is weer verleden tijd;) …..dat is week 31 hier.

Morgen beginnen we aan onze laatste week, nog een paar keer zwemmen met de meiden smorgens en volgende week is het smorgens weer rennen en vliegen en op tijd op het schoolplein staan, de meiden hebben er zin in en ik…nee haha het bevalt me allemaal prima zo dat smorgens op een slakkegang alles doen, maar aan alle leuke dingen komen een eind en ik kan het ook zo zien dat volgende week mijn vakantie gaat beginnen πŸ˜€

iedereen een fijne zondag!!

reactie's

reactie's

13 reacties

 1. Jaaa die graspoppetjes hadden wij vroeger ook! Vet cool (h) Zo heb ik mijn ‘knip skillz’ ontdekt πŸ˜‰ haha

 2. zoals altijd vind ik je fotos leuk of ze nou bij mekaar geraapt zijn of niet, je houd het iig vol!!

 3. aah kijk die kat liggen dan helemaal uitgeteld hahahah

 4. ennnnn vandaag weer magere crackers met bieslook roomkaas hahah dat is toch geen lunch moppie πŸ˜‰ andere fotos heb ik weer van genoten zeker van die lijpe kat van je haha

 5. omg heb je weer die plantjes lol hier gaan ze altijd heel snel dood πŸ™
  en jij maakt ook echt overal fotos van he met je carwash hahahaha

 6. die tulband he hahah die blijft het in mijn ogen goed doen hahah leuke picas weer muts en geniet van je laatste weekje πŸ˜‰

 7. wat een leuke fotos weer ondanks je alles weer bij mekaar geraapt hebt hahaha leuk toch.

 8. het einde van de vakantie in zicht… gaat het zo snel? of waren jullie de eerste met vakantie van nederland?

 9. Geniet nog even van de vakantie!

 10. Whaa je katten zijn echt grappig! X)

 11. Geniet van het laatste weekje vakantie samen!

  Leuk gedaan, zo’n foto-overzicht trouwens.

 12. Weer leuk gemaakt. En wat lekker die crackers!!!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: