week 34 en een crash:(

week 34 en een crash:(

De vakantie zit erop, kindjes lagen om 19.15 al op bed want morgen is het voor hun ook weer vroeg opstaan en op naar school. De afgelopen week hebben we wel een heerlijke week gehad met strand, zee en zon:D. Gisteravond zijn we zomaar spontaan even naar scheveningen gereden en hebben heerlijk op het zand gelopen en met onze pootjes in de zee en natuurlijk een hoop schelpen bij elkaar verzameld die nu liggen te drogen na een wasbeurt.
Minder leuk nieuws is weer dat mijn laptop vanmorgen crashde:@Β  ow ow ow wat heb ik lopen vloeken weer aangezien dit al de 2e x is in een paar maanden, morgen maar weer bellen zodat ze hem komen ophalen met een flinke klacht erbij!!! ik ben dus werklijk alles maar dan ook alles kwijt aan nieuwe scraps, de scraps die ik al had stonden netjes op mijn externe hd maar de nieuwe dus niet πŸ™ gelukkig, thank god had zijΒ de scrapkit die ik gebruikte voor mijn site nog op haar laptop staan en is zo lief om de link morgen even de sturen zodat ik die nog heb kunnen redden!! de rest…zakelijk dingen allemaal weg, ja hallo wie gaat er vanuit dat een lap weer crashed na een paar maanden? ik niet πŸ˜‰ maar goed ik heb nog even met mijn nood kitjes een kleine week 34 gemaakt, balen want had heel wat in gedachten maar helaas.

Morgen begint dus weer het “normale” leventje weer hier en dat houd in…jawel rennen en vliegen :D, we hebben genoten van de vakantie

40 gedachten over “week 34 en een crash:(

 1. En? Hoe bevalt het om de meiden weer op school te hebben? Balen van je laptop!! Daarom plaats ik alles tegenwoordig gewoon op mijn harde schijf. Ben veeeeel te bang dat het ooit gebeurd en ik heb ook super veel verzameld!

  1. ja het is wel weer lekker hoor zo met de dames op school :d wel wennen want het is gelijk heel stil in huis!! en ja zeker balen van me lap, kreeg hem vandaag terug na 2 weken kwijt te zijn geweest en hij deed het nog niet gewoon :@ en ja ik gaat ook alles op een externe hd zetten want de dingen die ik kwijt ben waren echt super belangrijk πŸ™

 2. Weer hele mooie foto’s!
  Wat klote van de lappie zeg.. Kan begrijpen dat je flink baalde!! Mag toch niet voorkomen dat het zo snel weer gebeurd :S .

 3. wauw ik zou willen dat ik zo mooi kon digiscrappen! πŸ™‚ zeker met de kids, dat zou zo een mooie manier zijn om het bij te houden. Prachtig hoor!

 4. Leuke scrap met mooie foto’s!! Wel zonde dat je laptop was gecrashed zeg πŸ™

  Heerlijk he de kids weer even op school, nu hebben de mama’s pas ‘vakantie’ haha! Ik kom helemaal tot rust man πŸ˜›

 5. Gelukkig had Sarina die nog! ^^ Anders was je echt alles kwijt!!!!

  Trouwens: hoe bevalt je nieuwe “leventje”? Ik bedoel daarmee: renne & vliegen ^^?

  1. ja idd gelukkig had ze die nog!!
   ennuhh dat nieuwe leventje bevalt me weer prima, is de eerste week maar nog niet echt een ren en vlieg actie gehad, heb net heerlijk ff een tukkie gedaan πŸ˜€ die drukte komt volgende week echt wel weer ;)het is alleen smorgens en smiddags tot nu toe rennen en vliegen

 6. Wat balen zeg! πŸ™
  Hopelijk komt ie er weer bovenop en ben je tΓ³ch niet alles kwijt?! (bij een harde schijf kan vaak nog zelfs nadat je alles gewist hebt dingen teruggehaald worden)
  Maarre, hoe zit het nu met je trainingsblessure? Was dat nog iets ernstigs?

  Ik wens je alsnog een fijne week toe, met ietsje meer rust nu de dametjes weer naar school toe gaan?! πŸ˜‰

  1. ja ik ben alles kwijt en nee is niet terug te halen, krijg waarschijnlijk een nwe hd. een wijze les voor mij wel haha om alles op die mooie externe hd te zetten die al bijna 2 jaar in de kast ligt en af en toe stoffig eruit word gehaald:)
   met mijn blessure gaat het wel weer, scheurtje in de spier, nu is mijn rechterschouder het haasje en zo blijft rach de ene na de andere blessure oplopen;) eigen schuld..dikke..bult!!
   meisjes gaan idd weer lekker naar school πŸ˜€ was/ is toch wel even lekker hoor om de handjes vrij te hebben !!!

 7. ohhhh vreselijk he!! ik had het dus ook van de week grrrrrrr gelukkig had ik bijna alles overgezet, maar toch wel dingen verloren zoals mn vakantie filmpies, daar benik wel ziek van….

  Maar ja goed les om gelijk alles over te zetten.

  En helaas vakantie tijd is voorbij en gaan we weer lopen stressen!!

  Alsnog een hele fijne dag!

  kus

 8. Oh heerlijk hoor, zo dicht bij het strand!
  Ik ben nu eindelijk vrij & als ik naar het strand wil zal ik toch een uur in de auto moeten zitten, als het niet langer is πŸ™

  Ja, ook het gewone leventje moet weer beginnen.. Ben benieuwd of de kids er wat aan kunnen wennen.

 9. lekker hoor als je zo dichtbij het strand woont, dan zou ik er ook lekker vaak heen gaan.
  Jammer dat het vakantie plezier weer voorbij is maar de dames vonden het vast wel weer leuk om naar school te gaan.
  Ohhhh wat jammer van je laptop, Kees heeft 2 weken terug zijn laptop voor de 2e keer in 4 maanden stuk. Je word er niet goed van dus hij heeft mijn MacBook nu toegeΓ«igend en ik zit weer ouderwets op mijn laptop. haha

  Fijne dag vandaag
  liefs Natazz

 10. Vervelend van je laptop!
  Als mijn laptop crashed heb ik ook wel een behoorlijk probleem! Al mijn schoolbestanden etc. staan hierop!

  Leuke foto’s trouwens!

 11. ow ow ow morgen begint jouw vakantie schat echt waar. je brengt die moppies naar school en dan naar huis, dan gillende pb bellen en hun de huid vol vloeken, dan ga je je huis doen en dan … dan ga jij met je pootjes omhoog zitten en genieten van de stilte πŸ˜› wedde hahah
  hele mooie en leuke fotos heb je tut

 12. och tut, vakantie over dus ff tijd voor jezelf πŸ˜‰ oke het begint ff klote ivm je lap maar goed, heb weer genoten van je picas hoor πŸ˜€

 13. ik zou zeggen joepiiiieeee vakantie over want dan begint je eigen vakantie haha maar goed dan kom je rot over moahahah klote van je lap maar je hebt mooie fotos gemaakt om ff te showen πŸ˜€

 14. tja rach vakantie is weer voorbij, is snel gegaan toch ? morgen weer de vliegende hollander uithangen jij hahahah doe chil en gaat ff bijkomen van alle drukte de afgelopen weken πŸ˜‰

 15. Super fotos!!!! streskipje van me πŸ˜› die lap komt wel goed en jou kennende met je andere dingen ook wel πŸ˜‰

 16. klere zeg van ja lap:s maar je hebt idd toch nog wat leuks geknutseld en wat lief dat een van je lezers je die scrap nog kan geven πŸ˜‰

 17. weer netjes je p365 hoor!! kan niet anders zeggen dat het gave fotos zijn:D en weer een zeester!!! oke deze is dood maar goed het heeft een mooi kiekje opgeleverd πŸ˜€ su6 met je lap

 18. gaaf je strand fotos :d mooi helder man!!!!
  een crash is nooit leuk maar daar kom jij wel weer boven op ook op zakelijk gebied meis, maak je niet zo druk man snap dat het super super klote is maar met stressen word het niet opgelost πŸ˜‰

 19. damn van je lap weer πŸ™ maar dat komt wel goed meis
  je hebt nog een pc waar je je op uit kan leven en ondanks dat je alles kwijt bent heb je toch weer wat leuks gemaakt voor je lezers πŸ˜‰ vind je scrappie leuk tut

 20. heel mooi je kiekjes !!! heerlijk was het he op het strand gister nog:d hoop dat je je lap snel terug heb moppie

 21. sluit me bij de rest aan met je mooie fotos πŸ˜€
  geniet morgen lekker van je rust !!! en laat nog ff horen hoe het afgelopen is met die lap rach

 22. je hebt een “nood” week 34 maar wel met hele mooie fotos zeg πŸ˜€ je fotos zijn altijd wel mooi maar dit springt er wel uit hoor :d
  wat een klerezooi zeg van je lap weer dat ding was onwijs duur man en dan zo snel al weer naar de klote elke x πŸ™ dat word idd goed klagen daarzo maar doe rustig tut haha jou kennende;)

 23. woow je fotos zijn mooi rach die zeester man πŸ˜€ heel helder en ook die foto van de zee super mooi en strak gewoon:D
  je meiden zijn ook weer om te zoenen hihih nou chill jij dat ding word echt wel weer gemaakt tut

 24. einde vakantie:D je hebt genoten maar je ben wel toe aan rust nu he rach πŸ˜‰ leuke fotos hoor ondanks dat je met nood dingen heb moeten werken :d sterkte met je lap en idd wat bia zegd gewoon goed klagen daarzo!!

 25. Ik heb lekker nog een weekje vrij πŸ˜›

  Balen van je laptop joh. Hopelijk krijgen ze ‘m snel gemaakt.

  En die zee foto: waaaaauuuuuwww echt heel mooi!

 26. zo vakantie zit er idd op meid, op naar het normale leven, heerlijke fotos en verrot van die lap weer joh zou nu gewoon een nieuwe eisen aangezien die van jou net een jaar is en alleen maar crashed:@ su6 en geniet van je rust morgen πŸ˜€

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.