week 36

week 36

Nou je kan wel zeggen dat week 36 een week van feest en hiep hiep hoera was 😀 Rasje die donderdag 6 jaar werd, en zaterdag was het afzwemmen van de meiden :D. Beiden waren zeer geslaagd moet ik zeggen!!

Vermoeiden? ja dat zeker ja haha alle spanningen kwamen er ook gisteravond uit;) en zijn we weer veel te laat naar bed gegaan natuurlijk haha met als gevolg vanmorgen dikke ogen en een wekker die je uitslaat en dan te laat wakker word:S, maar we waren op tijd!

De verjaardag van rasje was ook gezellie, en van barbie’s tot kleding tot geld heeft mevrouw gekregen. Nichtje deb en vriendinnetje laura kwamen later in de middag en die brachten heerlijke bodylotion, douchegel en een parfummetje van hello kitty mee:D en je begrijpt dat ze vanmorgen al walmend de deur uit gingen hihi.

Minder leuk was gister avond wat ik hoorde op msn, een straat verderop is een babyfoetus in een vuilcontainer gevonden…ik was in shock echt waar, die dingen zie je op sbs 6 voor bij  komen maar niet hier in de buurt denk je dan…nou wel dus:( zo triest bah. Ik heb er weinig van meegekregen maar een vriendin van mij die heeft vanaf 19.30 tot laat erbij gestaan, rillingen gewoon, vandaag horen we meer en eerlijk gezegd hoop ik niet dat de persoon uit deze buurt komt;)

Nu weer maandag:D meiden naar school met hun diploma natuurlijk en we gaan weer een lekker weekje tegemoet 😀

14 gedachten over “week 36

 1. Gave foto’s en de beschrijving erbij is mooi! Wat eng van die baby en dan nog in je buurt :S Een paar maandjes terug was hier ook wat gebeurt (familie drama) en dan echt zo dichtbij mij pfff! 5 minuten van mij vandaan met de auto. Was toen ook op het nieuws geweest. Eng he?

 2. wat een leuk overzicht zeg 😀 en ja je weet nu hoe en wat met het verhaal maar het had niet mogen gebeuren he 😉

 3. zeg sedonia blijf jij switchen van je layouts ahahaha denk tering zit ik nou verkeerd moahahah maar deze is lekker licht nog (daaagg roon hahaha)
  maar ff back to topic, leuk vrolijke fotos weer en een geslaagd weekendje he 😀

 4. leuke fotos heb je ervan gemaakt. straalt feest en gezelligheid uit :-). Wat een naar nieuws zeg, je bedenkt niet dat zoiets om de hoek gebeurt inderdaad. En je snapt niet hoe mensen het kunnen, maar dat is weer een ander verhaal 🙁

 5. love your week:D super die vrolijke smoellen!!!
  en vandaag mogen ze hun diploma in de klas laten zien ?:D
  heb het verhaal gehoord, en ben gelijk gaan brainstormen wie er nou allemaal zwanger waren hier in de buurt haha maar misschien komt ze hier wel helemaal niet vandaan man, lekker zeg dan, dan krijgen we notabenen een extra stempel erbij van een vreemde “en bedankt he!”

 6. zit die kleine meid nou met je bb te bellen hahahaha lekker ding zeg 😀
  ziet er gaaf uit je weekje weer, maar je hebt het nu wel even gehad denk ik met de taart en slingers 😛
  en wist niet wat ik hoorde rach 😐 heb er niet bij gestaan hoorde het vanmorgen weer pas natuurlijk

 7. kicken he rachel die diploma je straalde helemaal zaterdag 😀 topmoeder hahaha
  ik stond erbij gister 😉 ja is hier zowat om de hoek natuurlijk en wat je schreef ik hoop ook niet dat ze hier uit de buurt komt;) we hebben als wijk al een flinke stempel op ons hoofd en dan dit nog eens doen neee move zieke geest

 8. ben over me nek gegaan gister!! door dat nieuws !!
  anyway ik word weer vrolijk van je fotos :d taart ook lekker gesmaakt ?

 9. wat heb je het leuk in mekaar gezet weer rach 😀 ziet er gezellig uit en fijn dat alles goed verlopen is 😉
  wat een gekken he rachel, het is een trend wat ioni zegd:( en dan ineens zo dichtbij 🙁 marco was met de hond lopen en zag inderdaad allemaal politie en later hoorde we hoe en wat 😐

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.