week 37 mix van alles

week 37 mix van alles

Week 37 is even een mixje van alles eigenlijk, rashel die getrakteerd heeft op school, niomi die ook nog even verwent werd door papa met een mobieltje en 2 hondsdolle (of kan dat niet?) katten.  had van de week geen zin in tierelantijntjes op me nagels dus het werd gewoon 1 kleur, en wooow wat een kleur hahah je zag eerst me nagels en daarna kwamen me inimini handjes pas:), het is een mooie kleur alleen jammer dat hij 2 dagen het al begaf en begon te bladderen 🙁

Deze week is thank god roon weer begonnen bij zijn oude opdracht gever, man blij, ik blij, iedereen blij. Het is lekker even een soort van mini vakantie maar als je weet dat een opdrachtgever schaars te vinden zijn krijgt je het toch wel lichtelijk benauwd hoor als zelfstandig ondernemer!!

De meiden zijn natuurlijk afgelopen week lekker naar school geweest, 4 dagen want vrijdag waren ze lekker vrij, heerlijk even uitgeslapen :D, dinsdag nog zoon heerlijke vrije dag ivm prinsjesdag!! wat zal bea nu weer vertellen of herhaald ze haar verhaal zoals elk jaar 😉

36 gedachten over “week 37 mix van alles

 1. Leuk je traktatie, ehh die van je dochter. hihi.
  En ik heb ook van die maffe poezels rondlopen, ik lig af en toe helemaal in een deuk om ze.
  Fijn dat Roon aan het werk is, logisch dat je er even benauwd van werd.

  fijne avond

 2. hahahaa ik zal het ook maar netjes houden tut @#$%#$# Bea gaat ik niet kijken en balkie ken ik wel wat aandoen!! lol maar je foto’s zijn weer toppie 😀 ene idd een hondsdolle kat en ik ben ook super blij voor jullie (je snapt me wel) xx lafyaaaa

 3. verry nice je fotos, jij heb altijd wel leuke dingen het met uitdelen, vond die biggetjes toen ook zo leuk met die danoontjes 😀

 4. ja joh rach we gaan gewoon samen naar bea kijken 😀
  ga je nog wat doen met de kids dinsdag ?
  roontje werken zekers, je fotos zijn weer leuk

 5. leuk gedaan zo je fotos, leuk dat je ons zo even op de hoogte houd hihi
  ik kijk wel bea, tijdverdrijf noem ik het

  1. haha lief dat je het vraagd maar ze loopt idd nog steeds rond 😉 speelt nog, eet en drinkt nog goed en ja die bal word groter maar ze heeft er geen last van

 6. ohh leuk die hapjes rach en lekker gezond ook!! daar was de juf heel blij mee zeker!
  lekkere smoelen weer helemaal trots dat ze 5 is en nio happy met haar foon

 7. ga je ook naar de stad dinsdag rach 😛 nee misschien kijk ik wel als ik het niet vergeet hhii aan bakellende mis je niks iig

  wat een lekkere traktatie heb je gemaakt 😀

 8. dinsdag al he prinsjesdag, nee gaat ook niet kijken boeit me nie veel dat weet je 😉

  verfrissende fotos en krijg gelijk trek in wat lekkers 😀

 9. Bea moet gewoon voorlezen wat Balkenbrij bedacht heeft. En Balkenbrij is een droge zak graan dus het zal weinig interessants zijn…

  Leuke foto’s verder, al had ik de meeste al langs zien komen hihi.

  1. neuh zal wel weer niks zinnigs uit komen he;) gewoon hetzelfde alleen andere volgorde
   en ja dat is weer nadeel van twitter hahah je ziet nog wel eens dubbele dingen voorbij komen

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.