week 43 en tja wat nog meer…

week 43 en tja wat nog meer…

De vakantie zit er weer op, jammer!!! beviel me wel zo zonder die pokke wekker smorgens πŸ™‚ maar goed aan alle leuke dingen komt een eind dus ook aan de vakantie.Β  We hebben ons gewoon prima vermaakt hier ik huize b:D lekkere gehakt pasteitjes gemaakt samen met me vriendin, het recept is op gonny haar site te vinden!! De meiden hebben van alles geknutseld, getekend en vooral lekker chill gedaan. pa en en ma hebben hun voetjes in nieuwe uggs sloffen gestoken en de meiden hebben heerlijke warme maar ook super leuke mutsen gekregen :D.Β  niomi haar auto stoel was kapot (ja ff hak op de tak nu hoor) en mijn buuffie kan heel goed naaien en heeft nio haar autostoel gepimpt met een lekker tijger modelletje hahah πŸ˜€ quote van niomi “ik vindΒ hem prachtig”!Β  thanks buuf!! Β de pepernoten waar ik ookal eerder over schreef zijn de afgelopen dagen met rust gelaten (alhoewel ik er nu over schrijf toch lichtelijke drang krijg om die kast open te rukken en voor schut te gaan) maar nee moeders hou je in toom!!!

Deze week ging ook de wintertijd in en ja ik heb er last van, goed last van, ik ben kapot (ja ja komt de zeikerd weer hoor :P) daarnaast had ik week 42 de grieptyf*** en gister stortte me wereld wederom weer in, koorts, rillingen en blokken beton in me reet. Dus… wij liggen op de bank, met een kop vol snot, een laptop, www en photoshop allergie, heb er ff geen zin in maar zoals gewoonlijks moet en zal ik die p365 maken haha, bij deze dus πŸ˜‰
mensen zorg goed voor de vitamientjes, schone handjes en vermijd mensen met een snot crissis!!

reactie's

reactie's

29 gedachten over “week 43 en tja wat nog meer…

 1. wat een leuke scrap:D ondanks dat je ff allergie heb van photoshop en het www hahaha
  en tering u is weer verwent met die uggs sloffen 😐
  he enne beterschap snotmuts πŸ˜€

 2. het zit je nie mee nie he πŸ™ beterschap meis en je hebt weer wat moois gemaakt πŸ˜€

 3. balen balen en nog eens balen van die klote griep he :@
  stertke!! vond je fotos weer super

 4. WEER ZIEK:| klote shit zeg bah beterschap
  wat een heerlijke fotos en ja nu heb ik ook trek ik pepernote πŸ˜›

 5. nice je picas!!!!! πŸ˜€ word ik vrolijk van haha jij niet met je snot epedimie mohahaha lekker haags lol
  beterschap moppie

 6. leuk overzichtje heb je weer geknutselds ondanks je ziek bent πŸ™ hoop pitamine nemen he

 7. brrr griep is hardnekkig dus πŸ™ beterschap namensn hiero!!
  ziet er weer gezellie uit je overzicht en ben zoals gewoonlijks weer jaloers op u he met je uggs sloffen hahaha super

 8. klote rach dat je weer ziek bent :s
  maar toch heb je weer wat leuks geschreven hihi ga jij maar lekker tukkie doen

 9. hier nog een griep/snot muts hoor, koorts heb ik dan nog niet gehad(hoop ik ook niet te krijgen eerlijk gezegd) maar beterschap
  heerlijke leuke fotos hebbie weer geplaatst

 10. joehoeee doos tissues doet wonderen en een zooi asperine ook wel denk ik hahaha
  gave scrap heb je in elkaar gedraaid weer muts en ga nu maar lekker chillen πŸ˜‰

 11. ik blijf lekker uit je buurt hahaha balen man weer ziekkies

  vind je overzicht wel heel leuk geworden weer met leuke fotos πŸ˜€

 12. beterschap!!!!!!!! en toch achter die lap kruipen he hahah sterkte tut
  heb weer in een deuk gelegen om je verhaal

 13. sterkte wijffie en veel slapen doet voor jou wonderen πŸ˜‰
  leuke fotos ook weer πŸ˜€

 14. verry nice die uggs πŸ˜€ hebbe hebbe hebbuhh hahah waren weer duur zeker ?
  leuk die tijgah print van nio hahah super

 15. hahah die stoel van nio geweldig:D beterschap voor u ook he

 16. heerlijk die smoel van ras en nio he haha met dr knottjes en tijgerprintje helemaal gaaf man hahahah hoe kom je erop lol
  beterschap meissie

 17. kikke fotos weer tut πŸ˜€
  van jou iets minder kikke dus snel op knappen he

 18. VET die stoel hahaha echt lekkah haags lol
  beterschap kanjer

 19. ik wil ook wel een tijgerprint stoeltje hoor :d leuk πŸ˜€ en die knotjes maken ras nog ondeugender he πŸ˜€ heerlijk
  sterkte tutta

 20. Leuke foto’s weer!! πŸ˜€

  En veel beterschap. Hopelijk is het snel over…

 21. wat een leuke fotos rachel:D mis alleen je tissues haha aahh geintje knap maar snel op

 22. leuke foto’s! beterschap. ik voel me vanaf vandaag ook echt niet lekker, hoop niet dat het doorzet. of eigenlijk wel? dan blijf ik niet zo kwakkelen.

  1. het kan beter doorzetten geloof me want het niet doorzetten spelletje is bij mij nu ook bezig en dan weer wel lamlendig dan weer niet hoge koorts en dan weer geen koorts geloof me daar word je moe van πŸ™

   btw ik kan jou wel zien op twitter maar kan je geen berichten sturen πŸ˜‰

 23. Zo te horen hebben jullie een leuke vakantie gehad^^ Alleen jammer dat je nu ziek bent geworden helaas. Beterschap!

 24. die autostoel is te stoer! Wat fijn dat je buuf m kon maken, autostoeltjes zijn een rip uit je lijf! :/

  1. haha ja stoer he hahah en idd ze zijn echt heel duur!! heb deze paar jaar terug nieuw gekocht toen was het nog een hele stoel zeg maar met lieve roze kleurtjes maarja ze gaan een x mol he πŸ™ mag eigenlijk niet voor dat geld maar goed het gebeurd en deze is veeel mooier en nergens te koop πŸ˜€

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: