week 43 en tja wat nog meer…

week 43 en tja wat nog meer…

De vakantie zit er weer op, jammer!!! beviel me wel zo zonder die pokke wekker smorgens πŸ™‚ maar goed aan alle leuke dingen komt een eind dus ook aan de vakantie.Β  We hebben ons gewoon prima vermaakt hier ik huize b:D lekkere gehakt pasteitjes gemaakt samen met me vriendin, het recept is op gonny haar site te vinden!! De meiden hebben van alles geknutseld, getekend en vooral lekker chill gedaan. pa en en ma hebben hun voetjes in nieuwe uggs sloffen gestoken en de meiden hebben heerlijke warme maar ook super leuke mutsen gekregen :D.Β  niomi haar auto stoel was kapot (ja ff hak op de tak nu hoor) en mijn buuffie kan heel goed naaien en heeft nio haar autostoel gepimpt met een lekker tijger modelletje hahah πŸ˜€ quote van niomi “ik vindΒ hem prachtig”!Β  thanks buuf!! Β de pepernoten waar ik ookal eerder over schreef zijn de afgelopen dagen met rust gelaten (alhoewel ik er nu over schrijf toch lichtelijke drang krijg om die kast open te rukken en voor schut te gaan) maar nee moeders hou je in toom!!!

Deze week ging ook de wintertijd in en ja ik heb er last van, goed last van, ik ben kapot (ja ja komt de zeikerd weer hoor :P) daarnaast had ik week 42 de grieptyf*** en gister stortte me wereld wederom weer in, koorts, rillingen en blokken beton in me reet. Dus… wij liggen op de bank, met een kop vol snot, een laptop, www en photoshop allergie, heb er ff geen zin in maar zoals gewoonlijks moet en zal ik die p365 maken haha, bij deze dus πŸ˜‰
mensen zorg goed voor de vitamientjes, schone handjes en vermijd mensen met een snot crissis!!

29 gedachten over “week 43 en tja wat nog meer…

  1. haha ja stoer he hahah en idd ze zijn echt heel duur!! heb deze paar jaar terug nieuw gekocht toen was het nog een hele stoel zeg maar met lieve roze kleurtjes maarja ze gaan een x mol he πŸ™ mag eigenlijk niet voor dat geld maar goed het gebeurd en deze is veeel mooier en nergens te koop πŸ˜€

 1. leuke foto’s! beterschap. ik voel me vanaf vandaag ook echt niet lekker, hoop niet dat het doorzet. of eigenlijk wel? dan blijf ik niet zo kwakkelen.

  1. het kan beter doorzetten geloof me want het niet doorzetten spelletje is bij mij nu ook bezig en dan weer wel lamlendig dan weer niet hoge koorts en dan weer geen koorts geloof me daar word je moe van πŸ™

   btw ik kan jou wel zien op twitter maar kan je geen berichten sturen πŸ˜‰

 2. ik wil ook wel een tijgerprint stoeltje hoor :d leuk πŸ˜€ en die knotjes maken ras nog ondeugender he πŸ˜€ heerlijk
  sterkte tutta

 3. heerlijk die smoel van ras en nio he haha met dr knottjes en tijgerprintje helemaal gaaf man hahahah hoe kom je erop lol
  beterschap meissie

 4. verry nice die uggs πŸ˜€ hebbe hebbe hebbuhh hahah waren weer duur zeker ?
  leuk die tijgah print van nio hahah super

 5. beterschap!!!!!!!! en toch achter die lap kruipen he hahah sterkte tut
  heb weer in een deuk gelegen om je verhaal

 6. ik blijf lekker uit je buurt hahaha balen man weer ziekkies

  vind je overzicht wel heel leuk geworden weer met leuke fotos πŸ˜€

 7. joehoeee doos tissues doet wonderen en een zooi asperine ook wel denk ik hahaha
  gave scrap heb je in elkaar gedraaid weer muts en ga nu maar lekker chillen πŸ˜‰

 8. hier nog een griep/snot muts hoor, koorts heb ik dan nog niet gehad(hoop ik ook niet te krijgen eerlijk gezegd) maar beterschap
  heerlijke leuke fotos hebbie weer geplaatst

 9. klote rach dat je weer ziek bent :s
  maar toch heb je weer wat leuks geschreven hihi ga jij maar lekker tukkie doen

 10. brrr griep is hardnekkig dus πŸ™ beterschap namensn hiero!!
  ziet er weer gezellie uit je overzicht en ben zoals gewoonlijks weer jaloers op u he met je uggs sloffen hahaha super

 11. nice je picas!!!!! πŸ˜€ word ik vrolijk van haha jij niet met je snot epedimie mohahaha lekker haags lol
  beterschap moppie

 12. WEER ZIEK:| klote shit zeg bah beterschap
  wat een heerlijke fotos en ja nu heb ik ook trek ik pepernote πŸ˜›

 13. wat een leuke scrap:D ondanks dat je ff allergie heb van photoshop en het www hahaha
  en tering u is weer verwent met die uggs sloffen 😐
  he enne beterschap snotmuts πŸ˜€

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.