Week 44

Week 44

Afgelopen week is geen bijzondere week geweest moet ik zeggen, kinderen naar school, roon aan het werk en ik in en om het huis bezig. Ben wel aan het schuiven geweest met de eettafel, die stond tegen de muur aan en die heb ik van de muur afgehaald en meer naar de keuken geplaatst en het bevalt wel maar het was wel wennen. in het hoekje heb ik een stoofje neergezet van mijn moeder, met daarop haar foto, mijn foto en lichttakken en dat staat gezellie savonds :D. Looney onze huis sukkel (kater) is nooit van me af te slaan als ik op de bank lig en vorige week was ik natuurlijk grieperig en toen lag meneer boven op me lichaam( en geloof me het is een big kat hahah en dus zwaar ). Niomi bij thuiskomst lekker aan het chillen is op de bank met haar dsi en de maaltijd tussendoor hierzo, een koppie thee met een plakje ontbijtkoek.

De foto van rashel is gister gemaakt toen ze lekker aan het spelen was, jammer genoeg was het voor korte duur en werd ze weer hangerig:(

iedereen bedankt voor de beterschapwensen voor rashel!!

32 gedachten over “Week 44

 1. Ohhh wat knap van je dat je het vol kan houden. Door omstandigheden ben ik ermee gestopt, maar ga volgend jaar zeker weer beginnen en ook volhouden, het is idd zo leuk voor de meiden later. Gaat het al wat beter met Ras?

  1. ja vind het zelf ook knap want als je er goed voor gaat zitten zit er gewoon een hoop tijd in en ja dat hebben we niet allemaal maar idd ik hou het nog aardig vol 😀
   met ras gaat het thank god beter, vandaag koortsloos doorgebracht dus wij ook een stuk rustiger 😉

 2. Jij bent volgens mij ook nog een van de weinigen die druk aan het P365’en is. Zie nl niemand er meer mee bezig.

  Wat ziet Nio er trouwens prachtig uit in haar Sneeuwitje jurk 😀

  Hoe is het nu met Rashel? Knapt ze alweer een beetje op?

  1. idd ik zie het ook niet veel meer bij andere dat p365, jammer maar ik print ze ook uit en doe het in de boeken van de meiden dus ja voor mij een must meer ook 😀 en leuk om te doen ookal heb ik er niet altijd evenveel tijd voor.
   ras knapt niet op maar af 🙁 nog koorts, meer hoest en heel wit

  1. nou niet zo best hoor diaan 🙁 ze hoest nog meer en trekt steeds witter weg :\ einde van de middag weer dok bellen :@
   maar thnx for asking 😉

   1. vervelend zeg 🙁 hou vooral haar temperatuur ook in de gaten he, met te lang hoge koorts altijd naar de dokter! Mexicaanse griep of niet.

    1. haar temp blijft 39/40 aanhouden en ja dat dacht ik ook maar dat werd de kop in gedrukt door een arts, niet eens me eigen arts dat bij jonge kids niet langer als 3 dagen koorts mochten hebben maar voor de 5 jarige geld dat niet meer :s het zal wel als mijn moppie achteruit gaat dan gaat ik ze gewoon weer stalken;)

 3. ik vind dat hoekje met die takken super leuk zo 😀 en het staat ook veel beter zo rach dan alles aan de kant gepleurd hahahahah

 4. oww my lees net pas dat rasje zo ziek is 🙁 beterschap voor die meid rach;)
  je fotos zijn weer leuk 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.