week 52 + 53

week 52 + 53

Deze weken ontbraken nog, alleen nu werd me ff duidelijk dat week 53 in 2010 is hahah wist ik veel dacht dat hij nog in 2009 zou zitten maar goed mag de pret niet drukken. ik heb ze even samen gevoegd want het was een lastig pakket om ff uit 800 fotos effuh een selectie te maken in een korte tijd. de link hierboven van p365 is leeg en is klaar voor de overzichten in 2010. p 365 van 2009 staan in de blogroll hiernaast;) vond het zonde om ze eraf te halen 😉

Deze plaats ik ook gewoon in het nieuwe jaar en ja ik gaat door met p365. mijn logje hieronder bracht het idee dat ik zou stoppen hihih, nee dat doe ik dus niet:D. ik ga gewoon door ondanks dat ik er niet altijd de tijd voor heb maar he ik doe het ook voor de boeken van de meiden 🙂

31 gedachten over “week 52 + 53

  1. hij lijkt idd op een televisie ja 😀 heb hem al een x misbruikt om er een dvd op te kijken, super!! heb het scherm gedraaid naar de bank en chillen maar:D altijd handig als manlief wat zit te kijken waar ik geen zin in heb 😀

 1. Hij is weer helemaal leuk roze, zal die van mij ook weer worden denk ik. Wat gaaf trouwens dat je je mac aan de muur kan bevestigen…..dat is helemaal handig zeg! (mmmmmm nog een optie om ooit over te gaan). Hier ga ik wederom proberen P365 vol te houden, ik hoop dat het me gaat lukken. Leuke foto’s weer van de meiden, Manon heeft ook zo’n kidizoom al gebruikt zij hem echt voor de mp3-speler 😉 succes morgen weer met die wekker, hier helaas ook weer. Fijne avond

  1. ja we glijden elke keer weer terug naar het roze gevalletje he 😀 en ja ideaal hoor san dat ding aan de muur !!!!!
   ik hoop het ook dat het je gaat lukken en lukt het niet so be it, het moet leuk blijven en schreef hierboven al dat dit jaar de p365 compact blijven mits ik uren de tijd heb maar dat zal helaas er niet inzitten ben ik bang.
   en ja thnx met die wekker!!!

 2. he vrouwtje, de beste wensen nog hihih
  blij dat je door gaat, blijven we buiten de logjes ook ff met de fotos up to date 😀

 3. leuk dat je doorgaat:D kan je aan het einde van het jaar weer terug kijken erop 😀 deze fotos vind ik ook heerlijk om te zien

 4. haha toch doorgaan he:D ja het is ook leuk en ja als je er een x geen tijd voor heb so be it toch 😀

  1. ja hij is idd compact maar dat word het dit jaar zowieso wel 😉 mits ik echt lekker een paar uur de tijd heb 😉 dan word die uitgebreid 😀

 5. hahaha je moest wel doorgaan anders had roon je achter na gezeten met die nieuwe camera van je moahahhaha

 6. kijk daar issie weer hoor 😀 en ja dacht ook na je vorige logje dat je zou stoppen 🙁 maar nee dus 😀 leuk!! vind de foto van rasje zo cute dat ze ligt te slapen hihi

  1. dat dachten een hoop mensen hoor dat ik zou stoppen en ja ik zat er wel aan te denken maar ja andere kant het is leuk om te doen 🙂

 7. mohahahah ik wilde niet gelijk beginnen tegen je door te zeggen van halloooooooo we missen een paar weken maar hier zijn ze dan in 1 gepropt lol
  ik vind je p365 altijd leuk of je er nu veel of weinig tijd aan hebt besteed 😉

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.