week 6 #p365

week 6 #p365

Even tussen alle drukte door week 6 in mekaar gezet. Die was niet zo druk gelukkig maar wel super leuk!! het maxima verhaal natuurlijk, en de meiden die helemaal in de wolken waren daardoor. Het weekend hebben we een beetje valentijn gevierd, dit omdat ik valentijn op maandag gewoon niks vind haha. Lekkere tompoezen gehaald, gewinkeld en weer zo gelachen met mekaar tijden het ophangen van onze nieuwe lamp boven de tafel:D

Rashel die gek is op mama kusjes geven en oh maak er maar weer een foto van en als ik uit school kom wil ik hem in mijn lijstje hebben op mijn kamer hahha lekker ding. Het project in den haag van het werk loopt ook lekker door en als ik daar kom is het altijd weer een verassing om te zien hoe die gasten het zo snel optrekken 😀

17 gedachten over “week 6 #p365

  1. Ik kom hier voor het eerst en ik vind het leuk om te zien dat jij deze tag ook hebt. Ik heb de mijne ook gemaakt. Leuk om zo een indruk te krijgen van de blog persoon. Thanks!

  2. altijd zo leuk hoe je het doet 😀 en lekker die tompoessss 😀 heb je nog wat leuks gehad voor valentijn dan alleen maar cijfers en rekenmachines hahahha

  3. jeetje rach wat een hoog gebouw in den haag en daar hangt of staat jou vent op ? me hart zou in me strot zitten haahaah

  4. hahaah jaaa brenda ik heb een gigantisch mooie vriendin letterlijk en figuurlijk 😉 love her, iedereen houd van rach maar genoeg veren in dat kleine kontje van je ik vind die foto van niomi zo lachen weer een doos in een doos lol

  5. je bent zo’n mooie vrouw he, zit net even je wij page te bekijken en heb net je hyves gespiekt en jeeeee ben jaloers 😀
    mooie mama hebben je meiden en je ventje heeft het getroffen 😀

    lekker die tompoezen 😉

  6. klinkt weer als een lekker weekendje 😀 en bevalt je lamp nog steeds of heb je je knar er al aan gestoten moahaha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.