week 6 #p365

| 17 reacties

Even tussen alle drukte door week 6 in mekaar gezet. Die was niet zo druk gelukkig maar wel super leuk!! het maxima verhaal natuurlijk, en de meiden die helemaal in de wolken waren daardoor. Het weekend hebben we een beetje valentijn gevierd, dit omdat ik valentijn op maandag gewoon niks vind haha. Lekkere tompoezen gehaald, gewinkeld en weer zo gelachen met mekaar tijden het ophangen van onze nieuwe lamp boven de tafel:D

Rashel die gek is op mama kusjes geven en oh maak er maar weer een foto van en als ik uit school kom wil ik hem in mijn lijstje hebben op mijn kamer hahha lekker ding. Het project in den haag van het werk loopt ook lekker door en als ik daar kom is het altijd weer een verassing om te zien hoe die gasten het zo snel optrekken πŸ˜€

reactie's

reactie's

17 reacties

 1. Oh… en op de één of andere manier heb ik het verkeerde blogje aangeklikt. Bovenstaande tekst hoort natuurlijk bij de tag πŸ™‚

 2. Ik kom hier voor het eerst en ik vind het leuk om te zien dat jij deze tag ook hebt. Ik heb de mijne ook gemaakt. Leuk om zo een indruk te krijgen van de blog persoon. Thanks!

 3. Leuk geworden weer!! Mooie foto’s!

 4. Superleuke foto’s weer πŸ˜€
  Die katten van ons zitten ook graag in dozen..

 5. altijd zo leuk hoe je het doet πŸ˜€ en lekker die tompoessss πŸ˜€ heb je nog wat leuks gehad voor valentijn dan alleen maar cijfers en rekenmachines hahahha

 6. jeetje rach wat een hoog gebouw in den haag en daar hangt of staat jou vent op ? me hart zou in me strot zitten haahaah

 7. Leuke week heb je weer gemaakt. Leuk dat je maxima er ook bij hebt gezet. Zullen de meiden wel leuk gevonden hebben

 8. cute cute cute en lekker stukje taart haha πŸ˜€

 9. leuk je p365 voor afgelopen week :d heeft chanel je nieuwe fotos gemaakt ? die op je hyves wouw meisje πŸ˜€

 10. je weekje ziet er weer gaaf uit tut, hebben de meiden het nog over maxima gehad ?

 11. hahaah jaaa brenda ik heb een gigantisch mooie vriendin letterlijk en figuurlijk πŸ˜‰ love her, iedereen houd van rach maar genoeg veren in dat kleine kontje van je ik vind die foto van niomi zo lachen weer een doos in een doos lol

 12. je bent zo’n mooie vrouw he, zit net even je wij page te bekijken en heb net je hyves gespiekt en jeeeee ben jaloers πŸ˜€
  mooie mama hebben je meiden en je ventje heeft het getroffen πŸ˜€

  lekker die tompoezen πŸ˜‰

 13. klinkt weer als een lekker weekendje πŸ˜€ en bevalt je lamp nog steeds of heb je je knar er al aan gestoten moahaha

 14. Leuke scrap weer! De foto’s van de meiden zijn toch altijd zo leuk!

 15. Geweldige fotos!
  Vooral met die kleine in de doos haha. πŸ˜€

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: