Weekend dingen

Weekend dingen

Zit wel eens zo om mij heen te lezen en te kijken wat andere nou doen in het weekend.

De meeste werken door de weeks en zijn blij dat het weekend is๐Ÿ˜ƒ

Hier natuurlijk net zo.
Meiden zitten de hele week op school, Roon aan het werk van heel vroeg en ik ben de thuis manager aan het uithangen.

Als het vrijdag 15.00 is, is het weekend hier en daar kijk ik altijd naar uit. Lekker samen met mijn gezin.

Nou is het eigenlijk zo, haha moet lachen ik dit terug lees, dat wij mekaar eigenlijk ook alleen maar “s morgens zien in het weekend en ‘savonds. Niomi werkt het weekend en Roon is meestal weg met vrienden en Ras en ik shoppen of chillen hem thuis.

Dingen samen doen plannen wij dus altijd en dat klinkt heel strak maar omdat Nio werkt kan ze niet altijd mee en Roon heeft ook zo zijn eigen ding.

Wat wij regelmatig doen is shoppen met zijn alle! Meiden vinden het geweldig om met hun vader te shoppen ๐Ÿ˜ƒ of we gaan op familie bezoek of de rest hangt op de bank voor Netflix met wat lekkers.

De meiden en ik zijn elk weekend samen naar de ijshockey en dat is voor mij q-time met hun.

Mensen vragen zich wel eens af of ik het niet erg vind dat zoveel alleen zijn en in de weekenden …., nou ik vind het heerlijk maar geniet met volle 200% als wij samen wat doen๐Ÿ˜ƒ

Ik rommel graag in huis, doe de wassen, wat ik overigens ook leuk vind om te doen of ik ga buiten even aan de wandel en met dat mooie weer op komst gaat dat de komende paar dagen helemaal goed komen๐Ÿ˜ƒ

Wat doen jullie in het weekend ?

3 gedachten over “Weekend dingen

  1. Hier zien de weekenden er ofwel heel rustig uit ofwel heel druk. Zo tussen de twee vind je amper, haha. We doen er nochtans niet om. Ik woon nog thuis en mijn ouders zijn beiden op pensioen. Wij houden wel eens van een onverwacht bezoek in het weekend of een activiteit die we samen doen stellen we dan uit tot het weekend. Vorig weekend was bv heel erg lui en nu dit weekend is het redelijk druk (etentje vanavond, morgen visite,..). Fijn weekend!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.