weekend en vaderdag!

weekend en vaderdag!

Het is weer zover, het is weer weekend!! echt waar ik naar uit kijk elke week (ja wie niet!!) Ben vandaag op pad geweest voor roontjes vaderdag kadootje, drama zeg haha, het is altijd zo moeilijk voor na hij de koi vijver had weg gedaan, toen we de vijver nog hadden kocht ik altijd wel wat voor de vijver of een nieuwe koi. nu is dat niet meer en moet ik op zoek naar wat anders, luchtjes wil die niet want daar heeft hij een kast van vol staan nu ( geloof me roontje is zuinig met zijn parfummetjes ) tja wat moet ik dan….. nou hebbenΒ  we vorige week een psp gekocht voor meneer ( ook wel een beetje voor vaderdag) hij vind het leuk maar mist het grote scherm( hiervoor xbox, wii gehad) en ja die worden op grote schermen gespeeld en nu op de psp is dat weer ff een stuk kleiner natuurlijk dus…..moi opzoek naar een kabel voor naar de tv, nu gaan die kabeltjes maar tot 2.50 meter :s dus schuiven met de bank word dat elke keer maar goed heb er eentje!! wel nadat ik stad en land had afgelopen hoor!! die verkopen ze niet bij de bcc of media markt, ben geindigt in de toys r us! het kabeltje moest ik wel ff testen (wat een rampe verpakking zeg!!) maar goed alles aangesloten en jawel meneer kan zijn spelletjes spelen op het 132 cm scherm ( leuk voor hem, dag tv voor mij) thank god hebben we meerdere tvs in huis!!!

Roontje is ook helemaal weg van kwarktaart, en heb daar de dingetjes al voor in huis gehaald, de meiden stonden al helemaal te kwijlen bij het aanrecht haha, “wanneer gaan we taart eten mam” ahhhh ik moest ze even telleur stellen door te zeggen dat het zondag taart dag is. ik ga morgen wel proberen de lemon bars van gonny te maken, dat moet voor mij wel te doen zijn:d
ik gaat morgen toch nog wel even een kadootje erbij kopen voor roontje, wat gaat ik natuurlijk niet zeggen voordat meneertje weer eens leest hier πŸ™‚ . de meiden hebben wel weer een mooi kadootje voor papa gemaakt op school dus daar zijn we ook heel benieuwd naar πŸ˜€

gaan jullie nog wat doen op vaderdag ?

26 gedachten over “weekend en vaderdag!

 1. Allereerst: fijn weekend!
  Wat een verwennerij voor je man/vriend!
  Ik heb een spekbokking (vis) voor mijn vader gekocht, vindt ie lekker. Verder een medicijnendoosje, hij vergeet het weleens. πŸ˜‰ En mijn moeder en ik hebben nog een grotere prullenbak gescoord bij de Marskramer. Hier waren we aan toe.

  Veel plezier morgen en eet smakelijk (mm kwarktaart, lekker!)

  PS. Je mag me linken hoor! Ik zal jouw site ook toevoegen aan de links. πŸ˜€

 2. Die man van jou boft maar, ik zie hem al liggen op de bank. hahaha.
  Dat recept van de Lemon Bars wil ik ook nog maken maar ik heb al boodschappen gedaan dus dat word volgende week een keer.
  Die kwarktaart lijkt me ook wel wat. Jummie.

  Wij gaan morgen naar mijn ouders, daarna gaan we door naar een ander feestje.
  Kees zijn pa leeft helaas niet meer dus daar gaan we niet heen. Nou ja wel even langs het kerkhof maar dat is toch anders natuurlijk.

  Fijn vaderdagweekend

 3. Hier ook alles al op het boodschappenbriefje voor de Lemon Bars, ze zagen er zo lekker uit. Voor mijn vader maak ik een mooi album van het weekendje weg en voor Cleem heb ik gisteren twee kleinigheidjes gekocht en dat met de eigengemaakte cadeautjes van de meiden. We hebben morgen ook nog een verjaardag en voor eventjes een kop koffie snel op en neer naar Zeeland is niet te doen met de meiden. EVengoed maken we er weer een gezellig weekend van.

  ff off-topic: is dat een plug-in “reageer op een reactie” vind ik ook wel een handig iets.

 4. Lekker kwarktaart!! Mjammie!! Wij hebben voor Mark 2 kleinigheidjes gekocht..een ‘Papa’ beker van BLOND Amsterdam (ook een beetje voor mijzelf dat snap je haha πŸ˜€ ) en aangezien hij pennen ‘spaart’ hebben we een pen met ‘Papa’ erop gekocht.

  Nu moet ik alleen nog iets voor mijn eigen paps kopen en ik zou echt niet weten wat. Verstand van Koi’s heb ik niet en daar komt bij dat ze er nu wel genoeg hebben πŸ˜‰ Ik ga nog even hard verzinnen ^^

  Succes met de Lemon Bars! Gaat vast lukken πŸ™‚

 5. Hmm lekker kwarktaart! Ik vind vaderdagcadeautjes ook altijd zo moeilijk, maar heb nu iets voor de (nieuwe) caravan gekocht, namelijk een wielklem (een extra slot dus).

  Verder doen we deze dag niets bijzonders, we hebben ’s ochtends wel altijd lekkere broodjes, maar that’s it. Ik denk wel dat mijn ouders nog eventjes naar de begraafplaats gaan die dag!

 6. dat word weer een smulweekend in la familia B:D ben ook benieuwd wat de schatjes voor papa hebben gemaakt;) fijn weekend meis en niet te hard feesten vanavond he πŸ˜€

 7. lastig he als je het niet weet wat je moet kopen, ik ken dat verhaal hahaha, zou wel een hoop schelen nu hahah weet nog wel dat er voor honderden euros aan een koi werd besteed als kadootje πŸ˜‰ maar goed roon blijft nou eenmaal duur hahah fijn weekend en geniet van je kwarktaart en eventueel je lemon bars

 8. ik heb ook een lekker parfummetje gekocht voor pa lief, vind hij altijd wel lekker:D en lekker kwarktaart maken, kan daar niet vanaf blijven he πŸ˜€ fijn weekend en ben benieuwd wat de dames voor papa hebben gemaakt πŸ˜€

 9. ik heb gereedschap gekocht voor die ouwe πŸ˜€ hij wilde een paar dingen hebben dus dat heb ik gekocht πŸ˜€ en ik heb wel een luchtje gekocht voor vriendje lief, ik kom wel ff een x gamen bij jullie hahah goed ?
  fijn weekend meis

 10. gaaf man op dat grote scherm een spel doen hahaha ja daar ben ik wel voor hoor πŸ˜€ en joh rach wanneer kijk jij nah tv ? je bent altijd wel aan het werk in huis πŸ˜‰ of je bent trainen of met de meiden bezig;) fijn weekend

 11. hahaha dat meen je niet dus roontje heeft nu echt de tv in beslag genomen mohahah ow god!! nouja is voor hem ook ontspanning rach;) jongen werkt hard!! ik ga alleen ff bakkie doen bij pa en verder niet veel πŸ˜‰
  fijn weekend

 12. hmmm lekker voor de zondag om wat lekkers te maken πŸ˜€ ik moet nog iets kopen voor vader dag en heb echt ook nog geen idee πŸ™ morgen dus flink de hort op πŸ˜€ fijn weekend en fijne vaderdag!

 13. Ik geeft een boek van pap, vertel’s. Ik hoop zo dat hij het in wilt vullen, want eigenlijk weet ik haast niets van hem over vroeger. Dus hopelijk is dit boek dan een uitkomst.

 14. lekker hoor rach en lekker van je tv ook hahah wel kikke op zo’n groot scherm gamen πŸ˜€ meiden vinden dat ook geweldig zeker ?
  fijn weekend! hier gaan we niks doen πŸ˜‰

 15. ja goed idee van die kwarktaart πŸ˜€ die lemon bars zien er heelijk uit maar ik hou niet van citroen πŸ™ wij gaan gewoon even de standaard routine houden, bakkie doen bij pa dus hahahah fijn weekend!!

 16. jammie klinkt goed allemaal zeg πŸ˜€ ik gaat ook ff langs me pa en verder niet veel.jullie veel fun en jij met boven tv kijken mohahahah fijn weekend

 17. lekkerrrrrrrrrrrrrrrrr!!! ook ikke benieuwd:D en lekker zeg van roon en die tv hahaha idd THANK GOD dat je meerder plasmas heb hahaha fijn weekend schat

 18. zo leef je nog hahah
  hoe laat word die kwarktaart aangesneden πŸ˜› lekker hoor he !! die lemon bars zien er ook uit om nu voor naar de shop te rennen hahaha heerlijk ben benieuwd πŸ˜€
  hier ff langs pa en ma op vaderdag en verder noppes. veel su6 met roon en ze kabeltje hahaha mijn god speelt hij dat op de lcd beneden die grote ?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.