Weekoverzicht week 5

Weekoverzicht week 5

Geen afspraken had ik deze week maar man man het voelde wel heel zwaar. Bloedprikken stond weer op het menu deze week en dat werd uiteindelijk 2 keer bloedprikken, woensdag en vrijdag, want woensdag werd ik al snel gebeld dat het kalium weer #$%$%%$ laag stond :(, dus pompen met dat kalium maar weer en hopen dat het vrijdag wel goed zal zijn maar helaas, weer laag, nou uhh toen zakte de moed even in me schoenen !!!
week 5

Maar neus omhoog en go girl want we hadden een leuk weekendje voor de boeg!! moppie Gonny was jarig zaterdag en samen met nath zijn we daar gezellie een dagje geweest, waar ik enorm van genoten heb en ook een speciaal momentje had. Gon haar vader is al weer..ja al weer 2 jaar geleden overleden aan de ziekte ALS, ik was bij meeuw (zo heet de papa van gon) uitvaart geweest en daarna ben ik er niet meer geweest en gon was zo lief om even met mij en naat naar zijn plekje te gaan zodat ik een kaarsje aan kon steken en dat gaf me een goed gevoel, thnx mop :), daarna even dollen in de action met zijn drietjes en toen naar huis om lekker saoto soeppie te eten. Roon en mark vermaakte zich ook wel hihi en de kids ook, die waren lekker aan het spelen met elkaar.

Vandaag project tuin afgemaakt…poeehh he he het is af maar daar komt een appart logje over ;), we hebben er verder een lekker chill zondagje van gemaakt en schatje moniek kwam even gezellie langs met haar knul jaimy en dat was dolle pret voor de meiden hahaha mennnn terrorrrr hihih.

Nu lekker bankie op en morgen weer een nieuwe week die begint met een bezoek aan de huisarts 😉 heb afgelopen nacht zoveel kalium bij moeten tanken dat ik er nog scheel van zie dus weer kijken voor een nieuwe plan de campagne morgen.

2 gedachten over “Weekoverzicht week 5

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.