Weer een instastorie vlog Guyโ€™s ๐Ÿ˜Š

Weer een instastorie vlog Guyโ€™s ๐Ÿ˜Š

Weer een instastorie vlog Guyโ€™s ๐Ÿ˜Š had de situatie al uitgelegd en wilde toch weer wat online zetten. Mijn volgers steunen mij nou ons zo lief en daar bedanken wij jullie voor๐Ÿ˜˜

https://youtu.be/U9S8iZvJJiQ

8 gedachten over “Weer een instastorie vlog Guyโ€™s ๐Ÿ˜Š

 1. Ha Rachel,

  Heerlijk dat je morgen alweer naar huis mag als alles gaat zoals gepland ๐Ÿ™‚ Wat ben je toch een prachtvrouw dat je om een stofzuiger vraagt! Heerlijk om te zien dat je de humor erin houdt, het is al heavy genoeg. Veel beterschap!

   1. Haha klopt! Ik dacht even dat het al donderdag was vandaag, vandaar ๐Ÿ™‚ Ja joh, lekker bijkomen. Laat de boel de boel. Komt allemaal goed toch.

 2. Hoi Lieve Rachel , nog even een berichtje .
  Ik was zelf ook even uit de running ( gezondheid)
  Maar meisje wat een ellende , ik bleef terug scrollen om te lezen dat je
  een behoorlijke val hebt gemaakt , en nu al weer lees ik dat het ondertussen redelijk met je gaat en wie weet al weer snel naar huis , pfff.. schrikken zeg ..
  ik wens je een goed herstel en heel veel sterkte, en dan weer langzaam en rustig de draad weer oppakken . dikke kus xx Carolien

  1. Dank je wel lieve carolien !! Ja was even een drama en spannend allemaal maar ik maak er nog een apparte blogpost over want mensen willen alles weten en dat vind ik niet erg๐Ÿ˜‰ ik mag vrijdag naar huis en daar ga ik lekker aansterken meis dikke kus terug xxx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.