weer een nagel-logje

weer een nagel-logje

Zoals je ziet zien me nageltjes er nog niet uit:X , vijl me een breuk en sinds vorige week maar weer fanatiek gaan lakken en hopen dat ze er weer uit gaan zien (lees–>> verbouw nooit meer hahaah) Van de week krijg ik weer een nieuwe image plate van konad binnen die ik besteld heb bij Boozyshop dus dan gaat ik weer met konad aan de gang:smile

heb wel wat nieuwe lakjes gekocht maar als ik nie blij ben nie met me nagels dus dan ook niet met de lakjes haha. de groene kleur, leuk voor in het donker haha heb hem maar een dagje op gehad en daarna er heel snel vanaf gehaald 😉 gister heb ik de zilveren maar weer op gedaan, staat wat rustiger alleen balen dat hij er snel vanaf is 🙁 maar goed het zit er op:)
De feestdagen komen er weer aan en dan leef ik me altijd wel uit met konad, de kerstman mag weer op me nagels en de meiden kunnen ook niet wachten om kleine sterretjes op hun nagels te krijgen :ha

aan de rechterkant bij blogroll heb ik een nagel pagina aangemaakt 😉

32 gedachten over “weer een nagel-logje

 1. ik vind het altijd zo knap dat jij je nagels zo goed kan bijhouden (behalve nu met de verbouwing dan) ik neem daar nooit zo de tijd voor

 2. Die zilver lak vind ook ik mooier 😉 Zo erg zien je nagels er toch niet uit. Wou dat de mijne al weer zo lang waren (heb acryl gehad en nu zijn mijn nagels erg beschadigd), maar helaas…

  1. bedankt voor je reactie 😀 en nouuuuu ze zien er echt niet uit hoor hahah en ja door acrylnagels worden je eigen nagels een drama ::\ komt wel weer goed 😉

 3. Nou ben benieuwd naar die konad. Geen ideeeee wat dat is hahaahaha.

  Nagels zijn zo kut soms… Heb net gelnagels gehad om m’n buuf te helpen met haar opleiding tot nagelstyliste… Heb amper nagels over nu ze er af zijn en 14 december heeft ze examen en moeten ze er weer op. zit nou al in de stress hahahaha

 4. jaja dan kunnen we weer crea bea acties verwachten van je hihihi de eerst gaat ik ook voor 😉
  hoest met je hand meis ?

 5. super dat je weer een template rijker word 😀 je hebt ze bijna allemaal nu toch ? ik vind die zilvere ook mooier die groene idd lekker voor snachts hahha

 6. aiii dat is pijnlijk voor je als je nagels kort zijn 🙁 maar flink blijven vijlen tut komt het allemaal weer goed je lakt ze iig weer 😉

 7. ooohh nwe image plate voor rach hahah dat word de hele week weer lakke dus 😛
  vind die zilvere ook mooier dan die groen/blauwe;)

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.