weer een nieuwe en nog mooier!

| 21 reacties

Vorige week heb ik mijn geliefde hello kitty horloge laten flikkeren op de trap met als gevolg… mol. na een hoop speurwerk heb ik er toch eentje gevonden..maar ik had er ook eentje bij de juwelier gezien die ik toch ook wel heeel leuk vond maar goed dat had ik snel uit me koppie gezet hahah.

maar vandaag in leids liepen we de juwelier binnen en jawel ik heb hem gekregen ๐Ÿ˜€

de witte had ik dus al en de zilveren vandaag gehad en jaaaa ben er blij mee natuurlijk (leip wijf met dr hello kitty) maar vind het gewoon cute en leuk ๐Ÿ˜€

reactie's

reactie's

21 reacties

 1. ach zoals iedereen heb je ook haar rare dingen ๐Ÿ˜€ Ik heb ze alleen niet whahahahaha. Maar hij is idd cute ๐Ÿ˜€

 2. Hij is erg mooi! Ik vind horloges vreselijk irritant (kan er niet tegen om iets om mijn polsen te hebben aangezien ik veel achter de pc zit en schoonmaak :P) maar als ik er een zou moeten kiezen zou deze toch wel hoog op mijn verlanglijstje staan! ๐Ÿ˜€ Erg cute!

  • ik heb hem ook alleen maar om als ik weg gaat want ben net als jij altijd aan de poets en achter de pc valt het nog wel mee moet ik zeggen, daar ben ik aan gewend geraakt ๐Ÿ˜€

 3. Een volwassen vrouw met een Hello Kitty horloge… ๐Ÿ˜‰

 4. Ahhh wat schattig. Ik draag nooit een horloge. Ik ben echt z’on saaie muts die op haar telefoontje kijkt..hahaha. Ik vind deze hello kitty heel erg leuk ๐Ÿ™‚

 5. Ik vind die nieuwe zelfs nog ietsjes mooier!!!

 6. heel erg nice om die smalle polsjes van je hhaha

 7. nou je bent dan wel ff verwent zeg leuk item

 8. :wow !! :wow :wow Ik vind ’em echt prachtig :livi ! Mooi ook zo’n stalen (denk ik..?) bandje. Hij is lekker opvallend maar ook stylish!! Mooi horloge voor de volwassen Hello Kitty leip hehe.. Zou ook iets voor moi kunnen zijn

 9. Die zijn cute! Ik heb helemaal niets met horloges maar deze vind ik wel erg mooi ๐Ÿ˜€

 10. oooooohhh hij is zo leuk !!!!!

 11. *jaloers* hahah hij is kikke rachel

 12. olalala ๐Ÿ˜€ vind hem idd veeeel mooier dan die witte maar die witte heeft ook wat hahaahhah een groot prijsverschil moahahaha

 13. ooeeii nice beeb

 14. kreng hahaha hij is heeeeeeel mooi en gaaf

 15. Ah, wat cute. Ben geen horloge-type maar deze vind ik echt leuk!

 16. Ik vind, die je om hebt, veel mooier. Maar dat wist je al ๐Ÿ˜› En wel nu zuinig mee zijn he :love

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: