Weer een nieuwe piercing!!

Weer een nieuwe piercing!!

Jeetje zullen er een hoop denken…alweer hahah ja alweer ja!! Ben gek op piercings!! Vorig jaar zette ik mijn eertste boven in mijn oor en wilde er toch nog wel eentje bij hebben. Maarja uh je doet dat niet zomaar even want het doet gewoon pijn!! Het is geen lekkere relaxte massage die je krijgt. Nee er word gewoon even grof een naald door je heen gejast haha. Maar zoals mijn moeder altijd zegd “wie mooi wilt zijn moet pijn lijden” en ja dat deed ik afgelopen zaterdag dus ook.

Ik heb de Tragus piercing genomen.

Eentje op een rare plek dus maar ik vind het zo gaaf maar ben wel even genezen hahaha, alhoewel dat zei ik vorige keer ook ;). Ik ga natuurlijk niet alles even mooier maken dan dat het is want na het prikken trok ik gewoon wit weg en brak het zweet mijn uit en haalde Martin de eigenaar een blikje cola uit de koelkast voor mij en een paar koude doekjes want ja uhhh ik ging bijna als je me begrijpt haha. Mijn moeder hing aan de bar en die heeft zich ook vast moeten houden want die kan er niet tegen als ik weg trek haha ja logisch. Anyhow it hurts like shit maar hij zit erin en yes ik ben er blij mee 😀

What’s next Rashel vraag je je af? Nou voorlopig even niks totdat ik weer wat leuks voorbij zie komen :D. Zit nog heel erg te denken aan een tongpiercing, maar daar twijfel ik nog erg over dus die laten we maar even ;). Met tattoo’s heb ik niks eigenlijk dus die zal ik niet snel laten zetten. Mijn zus en moeder wel, die gaan binnenkort iets laten zetten en vroegen mij ook zodat we een “eenheid” zouden zijn maar ik heb vriendelijk bedankt…nee laat mij maar lekker piercen 😀

Wat vinden jullie van mijn piercing? en zou je het zelf ook nemen? (ongeacht je leeftijd!)

6 gedachten over “Weer een nieuwe piercing!!

  1. Ik vind Je superstoer! Zou er zelf nooit een nemen heb ook nooit sieraden of tattoos gewild. Maar jou staat hij cool en misschien als ik nu 15 was ipv 40 zou ik er ook een doen, of in ieder geval gastjes prikken voor oorbellen. ( heb ik toen ik 10 was gedaan maar zijn nu allang weer dicht gegroeid)

    Xxx jet

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.