Weer een nieuwe tattoo

Weer een nieuwe tattoo

Jeetje, zo blog ik niet veel en zo vliegen mijn blogposten jullie om de oren 😀

Dat komt natuurlijk ook omdat ik wat te vertellen hebt ;). Onze vaste lezers weten dat ik al een tattoo heb laten zetten, samen met mijn mams en zus toen. Maar ik wilde er natuurlijk altijd nog meer en pas heb ik er weer eentje laten zetten na lang nadenken.

Ik wist wel wat ik wilde laten zetten en was er ook zeker van en had de toestemming van mijn ouders natuurlijk.
Ik heb een tattoo laten zetten die geen speciale betekenis heeft, maar ik vond hem gewoon mooi 😉

En ik weet dat er zeurende mensen zijn, zowel naar mijn moeder als naar mij of mijn zus maar dit is mijn keus en mijn lichaam en daar heeft een ander niks over te zeggen 😉

Ik vond het een mooi teken, plaatje en hij heeft lang op mijn muur gehangen. Je gaat tenslotte niet naar de efteling maar gewoon de pijn bank op zoals mijn moeder dat altijd zegt hihi. Anyway hij staat!!

En ja het deed pijn :(, maar wie mooi wilt zijn…..

In deze vlog kunnen jullie wat voor lekker bekkie ik trok tijdens het zetten!

Ik ben er erg blij mee!! En ik heb hem natuurlijk weer laten zetten bij Tattoo Martin in delft

2 gedachten over “Weer een nieuwe tattoo

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.