Weer een nieuwe…

Weer een nieuwe…

Ik was weer eens bij het kruidvat…ja wanneer niet? ….oke en Rashel zag deze highlighter en riep natuurlijk gelijk haar moeder….”mammmmm deze heb je nog niet!!” Uhm nee schat je hebt gelijk dus gooi maar in het mandje hahah.

Het merk ken ik totaal niet, Misslijn….

Maar ik moet zeggen het is geen miskoop geweest!! Hij geeft een mooie glow en dat is wat we willen 😀

Ze hadden er ook andere producten van maar om eerlijk te zeggen durf ik niet op te noemen wat want ik was teveel bezig met die highlighter en mijn telefoon want ik moest natuurlijk hele andere dingen hebben dan make up 😉

Kennen jullie dit merk ?

 

reactie's

reactie's

2 gedachten over “Weer een nieuwe…

    1. nee mijn zegd het ook niks maar als dit al een mooi product is….dan ook maar even de rest testen hihi

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: