Weer een update…moe

Weer een update…moe

Ik plaats de update van Project-a even hier want er is iets mis met de page van project-a

We maken weer even tijd voor een update, en dit keer geen vlog update 😉

We zijn moe, gewoon moe en dat kan ook met het weer te maken hebben want ik word niet vrolijk van dit weer als ik eerlijk mag zijn. Ik heb het wel koud maar heb er niet onwijs veel last van zoals vorig jaar. Dat komt denk ik ook omdat ik steeds meer laagjes kleding aan trek en met 2 jassen de deur uit gaat!

We kwakkelen nog steeds op en aan en wat eten betreft…pffff dan kan ik dit weer niet verdragen en dan weer wel en dan weer niet en zo blijf ik door gaan.

Het is ook weer tijd van het vocht vast houden en dat heeft zijn voor en nadelen, voordeel is dat ik er af en toe wat voller en gezonder uit zie in het smoeltje maar het nadeel ervan is dat ik er last van heb en dat het pijn doet.

Crashes komen en gaan en zijn de ene keer handelbaar en een andere keer gaat het compleet mis en dan ook goed mis. We zijn erachter gekomen dat ik van paracetamol, ja geloof het of niet, suf en in slaap van val, nou mooi denk je dan want dan kan je die savonds in nemen voordat je gaat slapen….NOT, want er loert gevaar op dat gebied want wat als ik van zo’n lullige pijnstiller dalijk niet meer wakker word…..dus die mag ik ook niet meer. Tja dan word het heel lastig om pijn te gaan bestrijden he 🙁

Wat ik dus al zei ik kwakkel gewoon lekker door, doe overdag mijn dingen nog en dat word steeds meer heb ik in de gaten en als iets niet gaat kan ik mij daar nu ook wat makkelijker bij neerleggen.

Ik kan ook wat meer wandelen en daar ben ik wel heel erg blij om, het mag niet, i know want ik moet eigenlijk stil zitten of liggen maar ik word gewoon helemaal lekker van een frisse mini wandeling 🙂

Dus ja whats new? niks op een paar kleine puntjes na dan.

De foto is van de week genomen en ik was daar echt heel moe, crash na crash voor mijn kiezen gekregen en ja dat gaat je niet in de koude kleren zitten 😉

EÊn gedachte over “ Weer een update…moe

  1. Het mooie weer moet maar snel deze kant op komen. Lekker het zonnetje op je bol waar je weer wat meer energie van krijgt.
    En voor nu nog even vol houden 😊

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.