Weer eens een notd!

Weer eens een notd!

Zo dat is al weer even een tijdje geleden geloof ik dat ik een notd plaatste :D. Hoe druk ik vroeger met mijn nageltjes bezig was is dat nu wel anders jammer genoeg maar zorg er altijd wel voor dat er een lakje op zit en dat ze verzorgd zijn want dat vind ik heel belangrijk! Maar om nu uren met nailart bezig te zijn zoals toen….neuhh hihih, ja soms heb ik ineens een bui maar dat is een hele uitzondering.

Afijn de afgelopen weken heb ik mij wel weer los gelaten op het kopen van lakjes want die tik leer ik dan weer niet af hahaha en voorheen was ik niet kapot van de hema lakjes maar tegenwoordig weer wel en kocht deze flink blauwe kleur 😀

Hij is echt heel blauw blauw maar daar houd ik wel van. Het ligt er ook net aan hoe mijn bui is want de ene keer heb ik donkere nagels en andere keer weer een zoete of rustige kleur :). Dit lakje heb ik maar 1 laagje van gedaan en toen was hij al mooi en klaar vond ik , topcoat eroverheen en klaar! Eerst natuurlijk wel even een laagje basecoat van herome gebruikt 😉

2 gedachten over “Weer eens een notd!

  1. Heel tof, zo blauw!! Ik heb het ook: soms ben ik de mood voor een felle kleur, soms donker, soms schattig… al blijft (donker)rood mijn meest gebruikte kleur!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.