8 reacties

  1. Ik vind die bovenste links van Rashel het mooist. Spreekt goed. Maar allebei zijn ze leuk hoor, goed gedaan!

  2. Wat een prachtige foto’s! Je meiden poseren als echte fotomodelletjes.
    Weet je dat ik via mozilla geen reacties meer kan achterlaten bij jou? Ik probeer het al de hele week en vandaag eens via IE en nu lukt het gewoon, strange! Ik kan gewoon geen tekst invullen bij “bericht” in je comment tool. Fijn weekend!! Ik ga nog even verder kijken op je blog..

  3. oooooh ooooh oooohh het fotograferen verleer je niet he πŸ˜€ zo mooi weer rach

  4. Wauw wat een prachtige foto’s weer meis! Daar mag je super trots op zijn!

    Dikke kusssxxxx van ons

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: